donderdag 2 februari 2017

Vaas muuto

Thomas Bentzen wilde met deze vaas een ode aan de bloem geven. Elke Muuto vaas is een pronkstuk voor op tafel. De handgemaakte Elevated vaas van Muuto is een combinatie van essenhout en . De elevated vase is een vaas met een verhaal, . Bestel de Elevated vaas Muuto grijs op Musthaves.


The bottom of the Elevated Vase is made of ash wood while the body is translucent mouth blown glass in different, vibrant colors.

Bekijk en vergelijk Muuto vazen van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco. Deze nieuwe vaas van Muuto is een prachtige vormgegeven en verrassend door de combinatie van hout met gekleurd glas. De Silent vaas van Muuto is gemaakt van glas en verkrijgbaar in vier kleuren.


Het ontwerp voor deze vaas is een vaas in zijn oorspronkelijke puurheid. Deze bijzondere Muuto Elevated vaas is geïnspireerd door een bloem. Gemaakt van essenhout en leverbaar in de kleuren groen, grijs en roze. Bij de handgemaakte Silent vaas van Muuto ligt de focus op de vorm.


Leuk op zichzelf, maar nog leuker wanneer je hem combineert.

Bentzen is de voormalig ontwerpen van Louise Campell Studio en begon zijn eigen . Muuto vind je online bij emma b winkel utrecht thomas bentzen ash essenhout glass glas grey grijs. Er is bijna geen huis waar de Silent vaas large van Muuto geen plekje in kan krijgen. De vaas heeft geen opvallende en schreeuwerige vorm, . Welkom bij Hanneke Huisman Interieurs. Hier vindt u een fantastische collectie design accessoires online. Dit is de Elevated vaas van het Deense merk Muuto.


Bij het ontwerpen van de Balance vaas speelde Hallgeir Homstvedt met het concept van visuele balans. Zijn idee was om een voorwerp te cre¥ren dat van . Muuto Balance Vase vaas is ontworpen door Hallgeir Homstvedt. Kies uit verschillende Muuto Vazen op KIESKEURIG.


Bij woonwinkel Haar van Boven N Zij van Beneden vind je design meubels van topmerken. Dit bijzonder set van vazen op een dienblad is ontworpen door Hallgeir Homstvedt voor het merk Muuto. Dit prachtige set lijkt net een sculptuur en staat ook . De focus ligt op de vorm van de vaas en dat is ook precies waar de Silent.


Nu met gratis verzending of kom deze mooie vaas bekijken in onze winkel in Almere. Andreas Engesvik heeft deze Muuto vaas voorzien van een zeer eenvoudig design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts