maandag 27 februari 2017

Cassenz hoofdkussen monaco

Monaco - Hoofdkussen : ergonomisch latex hoofdkussen met zeer goede ondersteuning. Door de uitsparing en de inkepingen kunt u van een rustige nacht. Hoofdkussen Monaco Exclusive heeft een kern van 1 latex en een afdeklaag van dons.


Alle beschikbare hoogtes zijn leverbaar in soft of medium. Ergonomisch gevormd latex hoofdkussen. Door de halfronde uitsparing aan de onderzijde vult dit kussen de ruimte tussen uw . Dit hoofdkussen is een speciaal latex kussen.


Het kussen heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de . Het hoofdkussen is in 1 en cm. Bekijk productinformatie gebruik onze Keuzewijzer. Ons Monaco hoofdkussen is een heel bijzonder kussen.


Kussens zijn er in vele maten en uitvoeringen. Het Monaco hoofdkussen heeft een kern van latex met ergonomische vorm. Meestal zijn kussens gevuld met dons of synthetisch materiaal en zijn ze uitgevoerd in . Voor iedereen omdat er verschillend uitvoeringen zijn.


Wij leveren dit heerlijke latex kussen en nog meer producten van fabrikant Cassez. De Monaco heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van uw lichaam. U hoeft uw schouder niet meer in het kussen te . Het Cassens hoofdkussen Monaco is een ergonomisch gevormd latex kussen. Kies hier de hoogte van je hoofdkussen.


Uncategorized : Kleine Winactie: Talalay Latex Hoofdkussen T. Pressure Relief Zacht Voor een goede nachtrust is een gelijkmatige drukverdeling van het hoofd belangrijk. Hoe groter het oppervlak van het hoofd dat door het . Cassenz - Monaco ergonomisch latex hoofdkussen. MONACO : idem ergonomisch gevormd € 1100. Fabulous Gallery Of Ruim Winactie Talalay Latex Hoofdkussen Twv Uac Page Of January S Archives Keukens .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts