dinsdag 21 februari 2017

Warmtewerend folie

Het kan de toegenomen warmte met wel procent verminderen! Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven , ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik . Keuze uit zelfkleven statisch, grijs of spiegelend. Nu zonwerende raamfolie besteld = Morgen in huis.


Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten.

Aluminiumfolie voor korte maar slechte termijn warmtebesparing. Een veel gebruikt huis-, tuin- en keukenmiddel dat slechts een tijdelijke oplossing geeft tegen . Met zonwerende raamfolie van Sunproof heeft u geen last meer van de zon. Onze zonwerende glasfolie verminderd tot zonnewarmte.


Enige jaren geleden heb ik LXfolie laten plaatsen. Zon- en warmtewerende raamfolies verminderen de warmte-instraling van de zon en verminderen de schittering. Ook filteren alle glasfolies van Glassprotect de .

Voor het monteren op zonwerend- of warmtewerend - of isoleerglas (dubbel glas) , wordt het aanbevolen, de zonwerende folies aan de buitenkant te plaatsen, . Diverse folies voor het weren van zon in uw huis of bedrijfspand. Zonwerende folie van Meesterfolie glasfolie. De innovatieve 3M glasfolies zorgen voor reflectie.


Er zijn allerlei folies op de markt. Profiteer van de vele voordelen van zon- en warmtewerende raamfolie voor uw kantoor of woning. Kom naar Merkx voor deskundig advies.


Bent u opzoek naar een kwaliteit zonwerende folie welke ervoor zorgt dat er . Onze hoogwaardige zonwerende en warmtewerende folies houden maar liefst tot (total solar energy rejected) tegen, afhankelijk van het gekozen type . Verwarming, airconditioning, jaloezieën en verlichting kunnen een significante impact hebben op de totale bedrijfskosten. Zeker nu het lijkt dat de kosten voor . Wensink heeft een groot assortiment zonwerende raamfolie. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op het raam.


Warmtewerende glasfolies leveren een enorme energiebesparing op. Op die manier hou je de zon en dus gedeeltelijk ook .

Foil-Coat Zuid BV, onderdeel van de Caspar de Haan Groep te Eindhoven komt met goede oplossingen voor al uw wensen op het gebied van glas . Deze zilverkleurige zonwerende raamfolie is toepasbaar op glas en voorkomt verblinding door de zon dankzij het getinte effect. Zon- schittering en warmtewerende folie. Bedrijven, scholen, instellingen en overheidsinstanties staan onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts