maandag 25 april 2016

Wasolie aanbrengen

Na het lezen van uw site, heb ik wat vragen: Hoe dien je de wasolie op kaal droog eiken hout aan te brengen ? We brengen verschillende producten aan, om hout te beschermen tegen vuil en vocht, elk met een. De wasolie olie geeft uw vloer een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een goede. De laatste laag niet te dik aanbrengen.


U kunt de wasolie aanbrengen met een viscose spons, roller of blokkwast.

Wasolie op kleur of naturel dun aanbrengen. Gelijkmatig aanbrengen op grotere vlakken gaat het beste met een roller of platte kwast. De afwerking bestaat altijd uit twee lagen. Bezoek onze webshop voor kwalitatieve wasolie verschillende tinten die wij ook in. Door deze mogelijkheden behoudt de trap zijn natuurlijke uitstraling.


Download instructies aanbrengen olie. Steeds in dunne lagen aanbrengen en druipers uitrollen.

Op eik buiten minimum lagen aanbrengen voor de eerste behandeling. Na uur al stofdroog zodat er was of wasolie overheen kan Overtollige olie weghalen Zeer dun aanbrengen met een bijvoorbeeld een pad Niet gebruiken in. Vind hier tips en tricks om een houten parket vloer te behandelen met onze olie. Onze olie is geschikt voor zowel eiken als grenen vloeren. Ik las in een US-forum dat iemand net voor en na het aanbrengen van.


Berichten over ciranova wasolie wit geschreven door meubeluniek. De pot goed omroeren en een dunne laag aanbrengen op (liefst) . Handleiding en tips over het aanbrengen van olie op een houten vloer. De mate van onderhoud is bij beide producten ongeveer gelijk.


Eerste laag met kwast of lak rolletje dun aanbrengen en goed en grondig uitstrijken. De beits in de richting van de nerf ruim aanbrengen. Na het beitsen dient een beschermlaag te worden aangebracht van CéPé was, olie of lak. Na afwerking met Osmo Harde- Was-Olie (kleurloos) vertoont de vloer. Onderhoudsolie aanbrengen op de parketvloer met een vloerwisser met een olie of wasdoek.


Het aanbrengen is echter veel en dikwijls minder plezierig werk (stank), evenals het herstellen van krassen en doffe plekken. Corcol aanbrengen - Van der Heijden Heesch.

Een watergedragen, oplosmiddelvrije wasolie ter bescherm- ing van alle binnen- en buitenhout. Onverdund aanbrengen met borstel of rol. Beits trekt tijdens het aanbrengen diep in het hout waardoor er een goede beschermlaag tegen weersomstandigheden wordt gecreëerd. Eerste dunne laag aanbrengen met penseel of borstel en binnen 1- tot . Behandeling: Decorwas Transparant of Harde wasolie met een brede spatel met dubbel blad heel dun aanbrengen ! Voor het juist aanbrengen van (onderhouds)olie op uw parketvloer adviseren wij u een boenmachine te gebruiken.


Om kleurbeits op waterbasis wat lichter te krijgen, kunt u deze direct na het aanbrengen met een vochtige doek uitwrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts