dinsdag 5 april 2016

Stoere lockerkast

Zeeën van ruimte in deze robuuste metalen lockerkast. Afmetingen: hxbxd: 1x 2x cm. Planken zijn op verschillende hoogtes te plaatsen. Kan als kledingkast gebruikt worden. Bekijk onze inspiratie of koop de vtwonen .

Supergave lockerkasten nu verkrijgbaar ij Giga meubel. De Lockerkast 190x45x45cm is voorzien van deuren met brievensleuf en een stalen lockerkast. Hun collectie voor de kinderkamer is geïnspireerd vanuit retro stijl met een stoere look voor de kinderkamer. De stoere locker kasten zijn hier een voorbeeld van. Deze kast geeft een Industriële en stoere sfeer in de ruimte.


Stoere lockerkast met houten legplanken. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren life-style producten van eigen label, maar.

Woood metalen lockerkast Cas, deurs €1495. Ben je al een tijdje op zoek naar een kast die je interieur een stoere uitstraling kan geven? Deze kast heeft een stoere look en is een ideale opberger. De lockerkast is dé kast die je huis-, slaap- of . Deze lockerkast is gemaakt van massief grenen en wit gelakt.


Door de geschuurde afwerking en de stoere details past deze lockerkast. Ga je voor een stoere lockerkast van hout, staal, metaal of hout. Een trendy houten grijs of wit geverfde lockerkast of voor een houten kast? Deze accenten geven de lockerkast Stijn een stoere en landelijke uitstraling! De Cas lockerkast deurs van WOOOD is een stoere lockerkast.


Denk bijvoorbeeld aan een lamp of een tafel met een stoere uitstraling. Achter elke van de drie deur bevindt zich een . Zo zien we de industriële stijl ook vaak terug in lockerkasten. De vtwonen Safe lockerkast in de kleur zwart heeft een stoere uitstraling.


De indeling van de kast bestaat uit een roede, legplanken en lades.

Deze handige, mooie kast heeft klepdeurtjes. Aan de voorkant van de deurtjes zit een uitsparing voor een. Op de voorkant van de deurtjes zit een . Een lockerkast kinderkamer is super stoer als kledingkast voor je kind.


Of je hem nou als kledingkast, boekenkast of nachtkastje gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts