vrijdag 8 april 2016

Vacatures styling interieur

Mode met interieur , styling met living, een jurk met accessoires. Je stuurt een creatief team van Designers aan en inspireert hen met jouw visie en kennis. Interieur Styling vacatures in Amsterdam.


SUUS geeft zowel zakelijk als particulier . Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.

Vacature : Wolterinck zoekt interieurstylist. Design Studio Wolterinck ontwerpt interieurs, exterieurs, tuinen, terrassen. Van Roon Living is dé luxe interieur groothandel. Alle interieurarchitecten hebben een gedegen opleiding gevolgd en staan.


Het woonwarenhuis heeft een inspirerende en commerciële uitstraling nodig. Het vereist visueel talent om alle duizenden IKEA goederen tot leven te brengen. Ben jij de nieuwe Stylist met gevoel voor styling en interieur voor onze vestiging in Venlo? Ben jij een ontwerper, designer, interieurstylist of interieurarchitect ?

Wij werken met allerlei freelance interieurontwerpers en . Communicatief Representatief Creatief. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost. Zoek de juiste vacature voor Styling met bedrijfsreviews en info over salaris.


Wil je werken voor een van de grootste opleiders van Nederland? Bij Pronto Wonen is styling geen bijzaak maar een hoofdzaak! Nieuwe vacature : Saxion, Deventer (Overijssel). Wij zijn FEST Amsterdam, een jong interieurmerk dat gelooft dat de inrichting van je huis veel. Je focus ligt op de styling van de winkel aan . De Bosrand is een familiebedrijf bestaande uit verschillende tuincentra, groothandels en kwekerijen.


Op onze Pronto Wonen afdeling is styling geen bijzaak maar een hoofdzaak! Stylist vacatures in Noord-Brabant op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in. Passend binnen de exclusieve stijl en het hoge kwaliteitsniveau van Kabaz ontwikkel je totaalconcepten waarbij zowel interieur als styling aan bod komen. Studio Fien maakt van jou interieur een lifestyle!


Bekijk onze vacatures en stage plekken. Iemand met veel creativiteit en gevoel voor interieur , kleur en styling.

Het leveren van service en kwaliteit is jouw topprioriteit. Speel jij graag met kleuren, vormen en materialen? Wil jij ontdekken hoe je een simpel interieur zo mooi mogelijk inricht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts