maandag 11 april 2016

Jaren 60 behang

Grote behangpatronen uit de jaren zeventig. Online retro behang : verkrijgbaar bij Behangexpert, snelle levering ! Op zoek naar bijzonder retro behang ? Wij verkopen een ruime collectie van vrolijk jaren en jaren behang. Retro jaren vlies behang direct uit voorraad leverbaar vandaag besteld morgen in huis paars retro behang.

We hebben een breed scala van retro behang , gaande van bloemen behang , barok. Het vintage behang wat Kriz verkoopt is oud behang , geproduceerd in de jaren en 70. Het behang is daarom ook beperkt op voorraad. Geen replica retro behang maar de echte uit grootmoeders tijd.


Het retro behang is ook te gebruiken. Deze pin is ontdekt door Marc Lohnes. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Je kunt natuurlijk ook voor het echte retro behang gaan. De oude rollen vind je wellicht op een markt of in . Die trend zet zich ook door in behangpapier. Origineel behangpapier van decennia geleden is moeilijk te vinden.


Behangpapier uit de jaren en 70: hippe retro. Wonderlijk hoe goed retrobehangpapier aansluit bij een eigentijds en trendy interieur. Ook behang in grafisch patroon vervoert ons naar deze stijlperiode. Ook barok, vintage en retro behang zijn de laatste jaren erg populair. Behang in de jaren zestig was wat pastelkleurige keukens waren in de jaren vijftig - alomtegenwoordig.


En volgens dit archiefmateriaal van . Ontek ons breed gamma aan behangpapier met vele mogelijkheden in tekstuur, kleur en tekening. Ga daarom aan de slag met ons ecologisch behang van verschillende. Retro Deluxe vliesbehang,opvallen kleurrijk patroon.


Met enkele rollen behang ondergaat je witte en kale nieuwbouwwoning meteen een metamorfose. Met onze collectie fotobehang retro ga je terug in de tijd. Dan is deze collectie perfect voor jou.

Van woonkamer tot slaapkamer: de comeback van tapijt en behang. Na de zotte jaren , en zelfs 8 was ons interieur nog nooit zo sober . The sweet sixties: De perfecte mix van de jaren en Scandinavische stijl. Van RathDoodeheefver behangfabriek (zat vroeger in Rijen, Brabant). Al ruim jaar de meest trendy en sprankelende stoffen-en behangcollectie , het merk. Hulst Behang er van het begin af aan bij.


Tot op de dag van vandaag vindt u hier exclusieve collecties stof, behang en verf. In de jaren neemt de zoon van Gerrit, Herman de Ru het bedrijf over en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts