dinsdag 5 april 2016

Anti parkeerbeugel

De parkeerbeugel van Falco is de oplossing om uw parkeerplaats te reserveren. Dankzij het vergrendelingsmechanisme is de parkeerbeugel de garantie voor . Anti - parkeerbeugel schroef deze parkeerbeugel op je eigen parkeerplaats en kapers. Professionele parkeerbeugel uit gegalvaniseerd staal met een ingebouwd slot en éénvoudig te installeren. Perfect om wild parkeerders weg te houden.


De omklapbare parkeerbeugel is een uitstekende manier om een parkeerplaats privé te houden.

Deze parkeerbeugels zijn leverbaar met en zonder betonplaat. Met deze op afstand bedienbare parkeerbeugel bent u elke dag weer, op veilige en comfortabele wijze, verzekerd van uw eigen parkeerplaats. Bekijk ons assortiment parkeerbeugels en palen nu direct online.


Deze milieuvriendelijke vaste anti parkeerpaal wordt op diverse plekken in de openbare . Wees er zeker van dat uw parkeerplaats altijd vrij is dankzij Autoen zijn selectie anti -parkeerpalen en de opklapbare parkeerbeugel. Het parkeerplaats is permanent gereserveerd met de Amach. Deze praktische parkeerbeugel is eenvoudig . Een parkeerbeugel is geschikt voor het vrijhouden van parkeerplaatsen, invalidenplaatsen, laad- en.


Degelijke en voordelige neerklapbare antiparkeerbeugels.

De oplossing als u uw parkeerplek of parkeerplekken wilt beschermen. Orbis, Automatische paal uitvoeringen, Bekijk. Beugel klapbaar - Voorzien van cilinderslot en sleutels - Met bodemplaat x . Dankzij de rubberen amortisseurs vangt deze parkeerbeugel onvrijwillige schokken op in alle richtingen. De automatische vergrendeling maakt het gebruik van . Uw parkeerplaats is permanent gereserveerd met de Amach parkeerbeugel.


Parkeerbeugel Amach is de ideale oplossing. BG Sleutel heeft verschillende modellen parkeerbeugels , anti -parkeerpalen en andere verkeersremmers. Type A,B,C, Automatisch, Neerklapbaar, . Een parkeerplaats op een eenvoudige manier afschermen gaat met deze handbediende parkeerbuegls. SecuPost anti - parkeerbeugel thermisch . Groot assortiment aan parkeerbeugels. Door gebruik te maken van anti -parkeer palen weet u zeker dat uw personeel altijd . Houten – Inbraakbeveiliging met Meerpuntsluiting en Anti -Kerntrekbeslagaugustus . Hier onder vind u een overzicht uit ons anti parkeerbeugels.


Wij leveren u deze anti parkeerbeugels tegen fabrieksprijzen en berekenen u geen verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts