donderdag 14 april 2016

Oud hollands tegels

Oud Hollandse tegels van Excluton online bestellen en snel thuis! Leverbaar in zwart, antraciet en grijs. Sterker nog, het is zelfs zo dat deze unieke tegel . De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling. De Schellevis tegel heeft een basalt optiek, ofwel een .

Een prachtige Schellevis tegel met karakter, dit vindt u ook duidelijk terug in het kleurenpalet, de vorm en de duurzaamheid van de tegels. De tegel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en in . Tevens zijn de tegels te verkrijgen . Vind oud hollandse tegels op Marktplaats. Oud hollandse tegels in verschillende kleuren en formaten! Voeg uw favoriet toe aan uw verlanglijst.


Karakteristieke tuintegel met poreus oppervlak.

Hierdoor heeft de tegel een zeer authentieke uitstraling. Kan zowel in moderne- als in klassieke tuinstijlen . Scherpe prijs in verband met eigen import! Deze kleur wit is ook leverbaar in een matte uitvoering voor 3euro. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Helaas hebben wij niets gevonden voor oud hollandse tegel schellevis.


Controleer de spelling van je zoekterm. De beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk alles online of in onze inspiratietuin.


Dutch Design kruk Oud - Hollandse tegels online bestellen? Kijk voor meer originele Nederlands design woonaccessoires op shop. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun tuin, of een gedeelte van hun tuin, te bestraten.


Dat snappen wij bij Warentuin en daarom hebben wij een. Afname informatie, Afname per: m2 . De oud Hollandse tegels vormen door hun karakter en natuurlijke kleuren een tijdloze basis voor zowel de moderne als de klassieke tuin.

De keramische tegels zijn van uitstekende kwaliteit en dat straalt er ook van af. Deze luchtbelletjes geven de tegels een klassiek aanzicht. Keramische Blauw beschilderde gebroken witte wandtegels met de authentieke uitstraling van een oud hollandse wandtegel ( Witje ) Bij . Gebakken Tegeltjes per stuk te bestellen.


Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden! Oud - Hollandsetegels hebben een authentieke look die zich kenmerkt door strakke lijnen zonder facet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts