dinsdag 9 februari 2016

Bloemen voor de tuin

Dankzij geurende planten is het bijvoorbeeld extra genieten in de tuin. Er zijn ontzettend veel (vaste) planten met heerlijk geurige bloemen. Bloemen vind je in alle geuren en kleuren.


Kies voor je tuin inheemse planten die nectar voorzien voor vlinders en bijen. Zorg ervoor dat er jaarrond bloeiende. Kies een goede mix van bloemen zodat je het hele jaar door bloeiende planten in je tuin hebt.

Vaste planten met bloemen brengen jaar na jaar kleur in je tuin. Ontdek hier de mooiste vaste planten. Dahlia Een paar jaar geleden stond de Dahlia te boek als een lompe ouderwetse plant.


Als je een beetje verfijnde tuinier was, haalde je je neus er voor op. Zo blijven ook de vlinders langer in je tuin rondfladderen. De bloemen drogen dan uit en geven in de winter een prachtig silhouet.


Deze meerjarige planten zijn onmisbaar in iedere tuin. Doorbloeiers: een hele zomer lang bloemen in de tuin. Het is pas echt zomer als je vanuit een hangmat in de tuin de geur .

De zomerse tuin is vol geuren en kleuren – ook licht en schaduw wisselen elkaar intenser af dan in andere jaargetijden. Het plantenleven is nu rijk, sterk, . Witte bloemen in de tuin of een witte border stralen rust uit en lichten een donkere hoek mooi op. Combineer meerdere witte bloemen voor een . Het hele jaar intense kleurenpracht in je tuin is mogelijk. Home Sweet Home: Tuinspecialist Angelo vertelt ons vandaag meer over de bloemetjes en de bijtjes.


Bomen, struiken en vaste planten zijn onmisbaar in elke tuin. In mijn tuinontwerp gaat het om kleur, geur en ja zelfs smaak is mogelijk. Bij Praxis Tuincentrum hebben wij een groot assortiment bloemen beschikbaar. Leer hier meer over de bloemen die je bij ons hebt gehaald.


Het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je tuin : de bloemen en planten. Maar het kan nog best lastig zijn om de keuze te maken voor de juiste . In Zeewolde tovert Tom de tuin van Leo en Corlene om tot een zee van bloemen. Het koppel is namelijk dol op kleur, maar dat is in hun tuin nauwelijks te . Of laat de bloemen drogen en verwerk deze in een mooi stukje voor op tafel.


Deze bloemen en planten doen het goed in het microklimaat van een. Vetplanten geven je tuin een extraatje zonder dat ze vragen om veel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts