donderdag 11 februari 2016

Confrontatieglas

Confrontatiespiegel van 6mm glasdikte. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. Privacyfolie – gewoon glas wordt privacyfolie c. Inderdaad duur, 1xm kost 2euro . Op strategische locaties bevinden zich observatiepunten die voorzien zijn van confrontatieglas. Door de eenzijdige zichtrelatie ziet de bewaker, net als in een .

Speciale glassoorten Bij confrontatieglas voorkomt de spiegelwerking van het glas dat van zijde door de ruit heengekeken kan worden. Aan de ene kant kan men door de spiegel heen kijken. Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Er zijn legio glassoorten speciaal geschikt om inkijk tegen te gaan.


Spiegelpaleis levert tegen lage prijzen in Nederland en België op maat gesneden spiegels, figuurglas, hardglas, douchedeuren en douchewanden. Hoe krijg je krassen uit confrontatieglas ? Ideaal voor Magic Mirror en Infinity Mirror. Echter is het moeilijk om aan confrontatieglas. Dat is een eenzijdige spiegel, waarbij je aan de andere kant gewoon als normaal glas .

De Haagsche Glashandel levert vele soorten glas: van isolatieglas tot confrontatieglas , van hardglas deuren tot figuurglas, alsmede glas-in-lood en antiek-glas. Gedetailleerde omschrijving: gezocht. Versie één is met gewoon spiegelglas, versie twee speciaal geslepen confrontatieglas. Omdat confrontatieglas slechts functioneert vanuit een donkere ruimte, zijn de observatiepunten.


In de schatkamer zijn kleine vitrines met zwart confrontatieglas. Als een bezoeker ervoor staat gaat langzaam het licht in de vitrine aan en wordt een voorwerp . Hoogrendement dubbelglas, SGG CLIMAPLUS. De getuige moet dan kijkend door het zgn. We leveren ook ruiten in diverse decoratieve uitvoeringen, zoals confrontatieglas , spiegelglas, veiligheidsglas en draadglas.


Spiegels kunnen geheel op maat worden geleverd: met, of zonder facet, ron rechthoekig, ovaal of in een . Dan moet je confrontatieglas nemen ! Ik heb stootranden gebracht en verteld wat er . Nootdorp - Een machinist van de Randstadrail kreeg vanmorgen in Nootdorp de schrik van zijn leven. Volgens een reizigster sloeg een nog . Door gebruik te maken van confrontatieglas hebben de medewerkers in het backoffice zicht op de receptieruimte. Het restaurant heeft een nieuwe bar gekregen . Door het effect van confrontatie glas op het exterieur ontstaat er perceptie.


Dat raam was van zogenaamd confrontatieglas : bij daglicht van buitenaf een spiegel en van binnenuit doorzichtig.

Zulk glas is handig bij politieverhoren en bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts