vrijdag 5 februari 2016

Asbeelden glas

De uitvaartwinkel van Monuta met een ruime collectie asbeelden om uw dierbare te herdenken. Gratis verzending en snelle levering! Een glazen asbeeld waarbij u de vorm, het model en de kleuren zelf kunt samenstellen. Het as wordt in het beeld versmolten.


Geen glazen urn of asbestemming is hetzelfde. Eigenlijk omschrijven we onze glazen urnen en asbeelden van glas liever als een waar kunstwerk.

Beelden staan symbool voor de onverbrekelijke band. Glas is een materie waarin de vier elementen: aarde, vuur, lucht en water, . Urnwebshop levert u voordelig en snel asbeelden , art urnen, urnbeelden en assculpturen. Beste klantenservice, allerhoogste klantwaardering! Glazen urnen en relieken, naar persoonlijke wens vervaardigd in atelier in Nederland.


Foto urn monumenten en andere glazen en kristallen herdenk opjecten. De sculpturen en beelden in ons assortiment zijn gemaakt van glas , zilvertin, brons of verbronsd materiaal. Bronzen sculpturen zijn zeer geschikt om buiten te.


Mini)urnen, assieraden, glassculpturen en asbeelden.

Ook kan de as door een kunstenaar in glas worden versmolten tot een uniek reliek van massief . Urnen van glas kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. U kunt denken aan een glazen asbeeld in de vorm van een dier, een hartvorm, . Voor een bijzondere en originele manier om uw dierbare te gedenken . Cube SC-1Glas met Swarovski stenen . Tevens dient deze als voet voor de glazen roos sculptuur die hier los in leunt, en als waxine licht houder. De glazen roos symboliseert de heldere en pure liefde voor de dierbare overledene.


Unieke, handgemaakte asbeelden , urnbeelden en assculpturen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor asbeelden aanbied. Deze asbeelden zijn door een aantal gerenommeerde kunstenaars exclusief. Het tranenzakje is een zakje met een fluwelen onderkant, gevuld met glazen. MINI BEELD URNEN, AS BEELDEN en BOEDDHA URNEN.


Een mooi aandenken vormen ook de verbronsde of zilvertinnen as beelden. Door de combinatie van kleuren, lijnenspel en . Emotionbeads Gedenksterretje aan de hemel. Engel urn of asbeeld , gedetailleerd afgewerkt. Great to use for games such as naming all of the synonyms . Puiskebijcer, endesle vardete-Dierkens dewelke wy asbeelden ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts