maandag 15 februari 2016

Wintervaste planten bloembak

Bloembakken met winterharde planten. Je kunt er ook in de winter je vensterbanken mee opfleuren. Na de zomer worden bloembakken vaak opgeborgen. Combineer ze met Carex en plant ze in een vierkanten bak.


Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Winterharde planten , vaste bloembak.

FLORABEST Wicker bloembak voor het balkon (Grijs). Dat kan bijvoorbeeld met vrolijke zomerbloeiende planten of fraaie siergrassen. Met planten kun je je balkon of je terras veel aangenamer laten overkomen. Wij leveren óók opgemaakte plantenbakken met uw favoriete planten.


Plantenbakken in alle soorten en maten. Doodjammer toch dat we nog zo weinig van onze bloembakken , kuipen en potten gebruik. In tuincentra vindt u de hele winter door potjes met winterharde.


In de bakken die we daarin zetten zou ik graag leuke vaste planten zetten.

Op het balkon kun je uitstekend planten laten groeien. In de schaduw zet je andere planten dan in de zon. Dat zelfde geldt voor planten in een bloembak. Geraniums zijn leuk als vaste plant, maar ook om in een bloembak of pot te zetten. En deze winterharde planten bloeien ook nog eens extra lang!


Helaas hebben wij niets gevonden voor winterharde bloembakken. Grote winterharde (tuin) planten voor buiten. Hang ze daarom op een beschutte plaats en beplant ze met wintervaste kruipers, zoals klimop. Zet de planten eerst in een pot of bak en daarna pas in baskets.


Ook in het najaar en winter kun je planten in pot in je tuin zetten. Eén van onze specialiteiten is het vullen van bloembakken. U brengt uw bloembakken of potten leeg binnen in de maanden maart,april of mei . Als je wilt dat je planten na de winter weer goed gaan bloeien kun je.


Kies voor een winterharde pot, beter te groot dan te klein. Door ze in een pot te planten blijven het kleine bomen. Producten getagd met Kuipplanten winterhard.


Informatie en tips over Vaste planten vindt u bij Bakker.

In de winter kan je je terras opfleuren en je bloembakken vullen, maar dan met winterharde planten. Ze lopen geen schade op bij vriesweer en . Welke winterharde planten kan ik ook nemen die het hele jaar begroeid. Alle Sedum- soorten bezitten een typisch vetplantenbla een handig waterreservoir.


Veel mensen denken dat het gewoon winterharde planten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts