woensdag 24 februari 2016

Woca onderhoudsolie droogtijd

Tijdens de droogtijd (ongeveer minuten) de vloer niet betreden. Onderhoud uw met WOCA olie geïmpregneerde vloer uitsluitend met de speciale. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. De Woca onderhoudsolie heeft ongeveer een droogtijd van uren.


Daarnaast krijgt het hout een finishing touch.

WOCA MASTERFLOOR OIL dringt gemakkelijk in het hout en waarborgt zo. Droogtijd : na 6-uur boenen, na ±uur beloopbaar. Woca Masterolie wordt gebruikt als basisbehandeling van nieuwe,. Zorg ervoor dat voor gebruik de onderhoudsolie goed wordt geschu zodat al het . Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een.


Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. Om Woca Kleurolie toe te passen dient u de vloer egaal te schuren (met een eindkorrel schuurnet 100) en stof- en vetvrij te maken.

C (het hout moet volledig droog zijn). Voor licht vochtig schoonmaken en het voeden van uw geoliede vloer heeft Woca speciale zeep, onderhoudsolie en een intensief reiniger ontwikkeld. Woca Colour Oil is bedoeld voor het kleuren en beschermen van houten vloeren.


Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen. Inleiding Voor het behandelen met olie van buitenhout hebben we enkele. De Woca Exterior Oil kan worden gebruikt voor het behandelen en . Een overzicht van de aangeboden merken: Faxe. De droogtijd van de olie bedraagt minimum 12u, pas dan mag u het. Deze olie dient men in twee lagen aan te brengen.


De olie maakt uw vloer weer vuil- en . Zorg altijd voor goede ventilatie tijdens het aanbrengen en de droogtijd. De vloer moet volkomen droog en vrij van vuil en vet zijn alvorens de olie aan te . Schud de flacon met onderhoud olie voor gebruik goed gedurende minuten. Het betreft rustiek lamelparket met een naturel olie -laag uit de fabriek. Ons werd aangeraden zeker de vloer nog te olien.


Woca Natuurzeep Zwart is een voedende zeep waarmee u met Woca zwart geoliede oppervlakken kunt. Kleuren van parket of plankenvloer Kleuren met WOCA Pre Colour Pre Colour is.

Na een droogtijd van minimum uur afwerken met een oliebehandeling. Een vloer onderhouden met Woca producten, wat ben je nodig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts