maandag 12 oktober 2015

Wissellijst op maat laten maken

Lijsten, wissellijst , fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek. Gebruik de configurator aan de linkerkant om uw lijst op maat te maken en samen te stellen.


Wanneer uw foto of afbeelding niet voldoet aan de standaard maten van lijsten dan is het bijna altijd mogelijk om de lijst van uw keuze op maat te laten maken. Er zijn ontzettend veel redenen om een mooie fotolijstje op maat te laten maken.

Facet geslepen spiegel met houten lijst. Ruime keuze van modern tot klassiek, Per spiegel op maat gemaakt. Vervolgens maken wij de lijst op maat voor jou. Verder is het goed om te weten dat wij. Bestel nu je lijst op maat en kies of je het zelf of door ons laten inlijsten:.


Onze lijstenfabriek in Nederland maakt al onze lijsten speciaal voor jou op maat ! Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een lijst op maat van uw foto. Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in .

Al onze fotolijsten op maat worden compleet gelevert, dus incl. Fotolijsten op maat laten maken doe je bij Fotolijst. In onze lijstenmakerij maken we de wissellijst op maat.


Naast onze standaard wissellijsten is het daarom mogelijk om alle denkbare maten te laten maken. HEMA lijstenmakerij nieuws online HEMA lijsten maken op maat. Door op een lijst te klikken krijgt u meer informatie te zien en heeft u de. Maak een selectie uit alle passe-partouts en laat deze op maat maken met keuze uit diverse. Wij maken fotolijsten op maat en hebben lijsten die aansluiten op elk fotoformaat.


Bij HORNBACH kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! Toronto fotolijst geschikt voor fotomaat 28xcm. Inclusief achterwand en anti reflex acryl kunstglas.


De achterwand is eenvoudig uit de lijst te nemen waardoor. Elke passe-partout kunnen wij speciaal op maat laten snijden. We maken ook gebruik van wissellijsten waaronder bijvoorbeeld Barth.


In standaardmaten ( budgetlijst standaard): Van alle afgebeelde budgetlijsten hebben. In gewenste maat ( budgetlijst op maat ): er wordt een lijst gemaakt op de .

Baklijsten maken je foto of kunstwerk op canvas en linnen helemaal af. Een baklijst op maat leveren wij standaard in elk door u gewenst formaat op maat. Bij de HEMA kun je nu een fotolijst compleet met (acryl)glas exact op maat laten maken. Houten Wissellijsten koop je bij Posters. Uiteraard kost op maat inlijsten meer dan een kant en klare lijst , net zoals op.


Ook bij het op maat maken van lijsten kan de prijs onderling ver uit elkaar liggen. Onze houten lijsten worden exact op maat gemaakt bij de lijstenfabriek waarna wij het verder. Met de Style collectie is een match met elk interieur te maken.


Speciaal op maat laten maken , wissellijsten , speciaal voor mijn borduurwerk in te laten lijsten. Ik heb een mooi postertje gekocht, maar het is een wat ongewoon formaat. Het laten inlijsten van Batik doeken , Borduurwerken . Nou wou ik daar een lijstje voor laten maken , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts