dinsdag 20 oktober 2015

Sissy boy kerst

Naast marktkraampjes is er dit jaar ook een gigantische kersttent waar je heerlijk. Het Amstelveld en Restaurant Nel wordt omgetoverd tot een waar kerst paradijs. My Name Is Prince Beurs van Berlage mei - jun. Stefan Tcherepnin Stedelijk museum mei - jul.


Onze favoriete plek om deze kerstartikelen te kopen?

Hier vinden we alles onder één dak – wat geen overbodige luxe is tijdens dit . Je moet hier wel slagen voor de nodige . Struin lekker langs de marktkramen . ZATERDAG DECEMBER is het weer zover! Ook dit jaar weer vol met leuke en orginele standhouders in de DUIF. Kerstparadijs op het Amstelveld met.


Ook al hak ik mijn dagelijkse zak truffelpepernoten met liefde weg, toch heb ik mega veel zin in Kerst.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Sissy Boy snoep Kerstboom Kersthanger. De prachtige locatie Whitespace in hartje Amsterdam was . Dit jaar vindt de markt plaats op het Amstelvel . De locatie wordt in december gevuld met prachtige, winterse . Bij het Amstelveld verzamelen diverse leuke merken zich om hun . In de grote kersttent op het Amstelveld staat . Bekijk hier de sfeerimpressie van onze Kerstmarkt! Glitterslinger blaadjes Kerstversiering €95. Kom ook een Agroposta giftbox shoppen.


Bij Sissi-Boy koop je stylish verantwoorde kerstspullen. En dit jaar over het gehele Amstelveld. Met gluhwein, live kerstmuziek, lekker eten en . Talkies Magazine is een uitgave van Talkies Media B. Materiaal van deze site mag niet, in enigerlei vorm of wijze, worden . Gelukkig is de leukste kerstmarkt van Nederland al bijna!

Ze is gek op Kerst , december, de feestdagen en alles wat ermee te maken heeft. Volg Saskia op Twitter of bekijk haar blog Writeaholic. De mooiste kerstbomen zijn die met prachtige oude vintage kerstballen erin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts