vrijdag 9 oktober 2015

Brede hordeur

Bestel een hordeur op maat voor al uw deuren: Effectief om alle insecten en beesten buiten de. Bezoek onze showrooms in Breda , Hoofddorp of Purmerend ! De plissé- hordeur is de hordeur voor jong en oud! Praxis biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren, maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Een andere geschikte optie is de extra brede lamellenhor die gebruikt kan .

Dit betreft de dubbele plisse hordeur welke geschikt is voor brede deuren, . Op zoek naar een hordeur voor brede schuifpuien of brede openslaande deuren ? De Unilux dubbele plissé hordeur is beschikbaar voor deuren tot maar liefst 3 . Daarin hebben wij verschillende varianten, zoals de vaste hor en de plissé hor. Wij hebben een brede , actuele productkennis over de nieuwste producten . Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. Wij maken horren op maat en hebben ze voor elk type deur en in elke gewenste variant. Ook voor heel brede deuropeningen of juist hele .

De vertrouwde hordeur die staat als een huisSolide, betrouwbaar en duurzaam. De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, desgewenst met schopplaat. Het mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit.


Dat is onze vertrouwde vaste hordeur. Een hor is een uitstekend middel om insecten buiten de woning te houden en voor optimale ventilatie te zorgen. Horren worden gebruikt in openstaande deuren . AVZ heeft een uitgebreid programma aan plissé hordeuren. U kunt kiezen uit een enkelvoudige plissé hordeur of uit een dubbele plissé. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig.


Zo is het mogelijk om ook voor brede deuropeningen een plissé hordeur te kunnen plaatsen. Het bovenprofiel heeft een breedte van cm. De hordeur S5is een degelijke hordeur met brede profielen.


Ze is voorzien van drie scharnieren, een trekker, een magnetische sluiting en een schopplaat. Heeft iemand een oplossing voor het plaatsen van een hordeur van de woondeur bij de. Maareuh, wat dat je van die brede hor flappen.


Voor een vaste hor , een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het.

Bbuitenleven uw horren en hordeuren specialist in Enschede. Kies voor kwaliteit en houd ook de kleinste insecten buiten. Hordeuren assortiment van Zonwering Industrie Makkum!


Ervaar het gemak van bijvoorbeeld een rolhor, deze kunt u het hele jaar . Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Het dubbele systeem voorkomt een te brede overspanning en blijft het gaas altijd strak. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren. Miracle Door - Deurhor magnetisch horgordijn - vliegengordijn - hordeur.


De hor is gemaakt voor brede normale huis deuren en niet voor caravan deuren . Bij grotere openingen raden we de dubbele plissé hordeur aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts