vrijdag 16 oktober 2015

Aquamarijn clien r

Plantaardige reiniger voor periodieke reiniging De plantaardige reiniger Clien - R houdt oppervlakken met olie, hardwax of hardwaxolie schoon en fris. AQUAMARIJN CLIEN-R een perfect product voor het onder houd van olie en hardwax vloeren. Het is een neutrale reiniger speciaal voor het . Een natuurlijke samenstelling en krachtig reinigend.


Gratis verzending vanaf €7-Bestel hier met de laagste prijs uw onderhoud producten voor de . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Neutrale reiniger speciaal voor het (licht) vochtig reinigen van met wax behandelde oppervlakken. Ook voor olievloeren en andere soorten harde, . Heerlijk geurende, biologisch afbreekbare, krachtige plantaardige reiniger. De reiniger is geschikt voor regelmatig gebruik en gewoon toe te voegen aan . Clien - R is een reinigingsmiddel voor een met hardwax of olie behandelde vloer.


Voor de periodieke reiniging van met olie . Schoonmaakmiddel voor wax-, olie- en lak houten vloeren. Rob van der Voort Parket is een dynamisch, professioneel bedrijf met een jarenlange ervaring dat zich richt op de verkoop en het leggen en renoveren van. Aquamarijn Clien R oppervlakte reiniger - 1L.

Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling. Oppervlaktereiniger voor was-, olie- en laklagen. Reinigingsmiddel voor een met Solim behandelde vloer. Verbruik ml per liter warm water. Bekijk meer informatie over dit product op onze website.


Een goed geoliede houten vloer is een waarborg voor een duurzaam, vuil en waterbestendig oppervlak. CLIEN - R laat geen zeeplaagje op het oppervlak achter. Lelystad in de categorie Huishouden en Schoonmaken op AanbodNet.


Onze plantaardige reiniger Clien - R houdt oppervlakken met olie, hardwax of . Speciale aanbieding op Aanbodpagina. Het behandelde oppervlak is in het . Met Clien -S kun je een oppervlak perfect reinigen voordat je weer olie, hardwax of hardwaxolie aanbrengt. Voor het onderhoud van olie-was- en hardwaxvloeren. Altijd de vloer nog normaal reinigen met Clien - R. Clien-Z vloerzeep wit 1L Quick View.


Easycare onderhoudsset blank wax (Prijs per set), €89-. U kunt uw vloer maandelijks dweilen, gebruik hiervoor aquamarijn clien-R oliewaxreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts