vrijdag 30 oktober 2015

Brandvertragende lak

Dit hout is brandvertragend geïmpregneerd in onze autoclaaf en voldoet aan. Deze is een oplosmiddelhoudende, kleurloze lak speciaal ontwikkelt voor . Muren en plafonds die met hout worden afgewerkt, zijn een aantrekkelijke designoptie voor de architect . Daarom is een brandvertragende lak erg handig. Brandwerende lakken strekken ertoe om brandbare materialen onontvlambaar te maken of .

Schuimvormende brandvertragende verf, oplosmiddelvrij, watergedragen dispersie. Het brandvertragende coatingsysteem is als volgt getest:. Hesse Benelux NV spreekt liever niet over brandvertragende lakken , maar over brandveilige lakken.


Zo zijn de producten binnen ons parket assortiment . Een 2-componenten watergedragen lak voor houten vloeren en parket die u voldoende zekerheid geeft door zijn uitstekende brandvertragende eigenschappen. Toepassingen: melamine, lak , laminaat of fineer. De brandvertragende spaanplaten en MDF- platen van. Het product is op verschillende normen uitgebreid getest en deze testen tonen onomstotelijk aan dat dit product voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied .

Dit nieuwe transparante brandvertragende coatingsysteem van Vista. Brandvertragende verf is technisch gezien niet gelijkwaardig aan een lak. Afhankelijk van de eigenschappen van de ondergrond . Met brandwerende verf is het mogelijk staalconstructies tot en soms zelfs 1minuten te beschermen. Een transparante brandvertragende verf voor hout- en houtproducten, kunstplanten en vele. Een kleurloze lak ter verbetering van de weerstand tegen vocht.


De vraag naar brandvertragende toepassingen groeit ook voor houten. Compleet assortiment brandvertragende verven en vernissen in transparant en wit. Zwelverfsysteem bestaande uit een dunne film met decoratief uitzicht. Bescherming voor staalconstructies Rf ½ h tot h. Eyroflam staat in voor een nauwgezette opvolging van de projecten, waar onze producten gehanteerd werden. Indien bij de na-controle op de werf vastgesteld . Indien er dus reeds een lak op staat moet deze volledig verwijder worden ! Zoekt u lakken en beitsen voor een bepaald toepassingsgebied?


Lakken en beitsen voor hout, houtmateriaal, glas, kunststof en metaal, voor handwerk en . Een ruim assortiment Spuitbussen en inspiratie vind je bij KARWEI.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Cape Coatings kijkt verder dan de lak alleen. Een laag lak uitsparen – Een andere. Optie: kan voorzien worden van brandvertragende lak.


Van Merksteijn Staalcoating biedt een uniek brandwerend systeem aan voor constructiestaal. Deze coating biedt unieke voordelen ten opzichte van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts