donderdag 8 oktober 2015

Magneetbord 60 x 90

Veel experimenten binnen de natuurkunde zijn ideaal te demonstreren op het magneetbord. Met name bij de mechanica en optiek maar ook bij warmteleer, . Dit product wordt gratis thuisbezorgd! Het glazen magneetbord is te beschrijven met krijtmarkers.


Het schrijfoppervlak van het whiteboard . Blomus magneetbord met spiegel aan achterzijde.

Achterzijde heeft ook bevestigingen (foto 3). Stijlvol magneetbord van geborsteld RVS roestvrijstaal in de maatvoering 60xcm. Magneetbord grijs gelakt met waterstift en houder. De whiteboards van Staples zijn slijtvast en ideaal voor frequent en intensief gebruik.


Onze duurzame whiteboards zijn voorzien van een krasbestendig en . Speciaal klein bord voor maximaal actieve . Een aanrader voor elk kantoor of voor in de keuken. Zilverkleurig magneetbord met kaders en magneten. Onze magneetborden zijn ook allemaal beschrijfbaar met een supersterke.

Het Nobo Diamond glasbord is een stijlvolle whiteboard-vervanger voor thuis of op kantoor. Glazen magneetbord voordelig online bestellen? Magnetisch glasbord 40xWit, 40xcm. Van geanodiseerd aluminium met grijze kunststoffen hoeken. Textieloppervlak met metalen raster, magnetisch.


Bekijk nu het zeer uitgebreide assortiment magneetborden en bestel direct. Ontdek alle Horecabenodigdheden bij Horeca Groothandel Horeca Deluxe. NOBO magneetbord (en) voor uw dagritmesysteem van 3xcm. Voor een dagplanning adviseren wij een planbord van 45x60cm of 60xcm.


Beschrijfbaar met alle soorten krijtmarkers en boardmarkers, Zowel droog als vochtig schoon te vegen. Whitebord - viltstiftbord - magneetbord 60xcm. Is limoengroen geschilderd om in interieur te passen, makkelijk overschilderbaar.


Achterkant resten krantenpapier, kan makkelijk worden . Omschrijving: geperforeerd magneetbord - memobord uit mat rvs, serie Muro, afmeting. Je kunt kiezen uit verschillende soorten memoborden zoals magneetborden , whiteboards en memoborden die. Kaksi is gemaakt van wol en katoen.


Legamaster whiteboard economy - 60xcm. Wij hebben verschillende memoborden, prikborden en magneetborden in het assortiment, bekijk ze allemaal! Vloerkleed Trellis blauw ( 1x 1cm).

Handgemaakt vloerkleed met repen katoen in diverse grijstinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts