woensdag 7 oktober 2015

Rolgordijn op kozijn

Speciaal voor kunststof kozijnen is het Perfect fit rolgordijn ontwikkeld. Het systeem wordt vast geklikt, zodat u niet in het kozijn hoeft te boren. Deze bevestig je eenvoudig op je kozijn , waarna je de montageclips vastmaakt aan de klemsteunen. Wil je het rolgordijn aan het raam . Gelukkig hebben wij een oplossing voor uw aluminium of kunststof kozijnen , namelijk rolgordijnen die gemonteerd kunnen worden zonder .

PerfectFit rolgordijnen plaatst u zonder schroeven en boren in uw kunststof, houten of aluminium kozijn. Bent u opzoek naar een rolgordijn voor ramen met kunststof kozijnen ? Wij hebben verschillende opties die u hiervoor kunt gebruiken. Je hebt kunststof kozijnen en wilt hier raamdecoratie op monteren, maar hoe. Een uniek systeem omdat het rolgordijn precies past in een.


Raamdecoratie voor kunststof ramen en kozijnen. Klusadvies voor maten opnemen en monteren van maatwerk rolgordijnen. Bepaal als eerste hoe je het rolgordijn wilt bevestigen: binnenin het kozijn tussen de muren of óp het kozijn ?

Om de juiste maat voor je rolgordijn te bepalen moet je de afmetingen van je kozijnen weten. Eerst plaatst u het rolgordijn op de gewenste plek tegen het kozijn aan. Markeer met een potlood de uiteinden van het gordijn op het kozijn.


Het voordeel van de klemsteunen is dat je niet hoeft te boren in het kozijn. Geschikt voor diverse raamdecoratie (o.a. rolgordijnen , jaloezieën) . Van rolgordijnen , jaloezieën tot aan shutters, u kunt het allemaal monteren in een kunststof kozijn. Door te kiezen voor montage door middel van klemsteunen,. Kenmerkend aan deze rolgordijnen zijn de cassettes.


De rolgordijnen worden standaard geleverd met een standaar waarmee u ze kunt monteren in uw houten kozijn. Let op: de cassette rolgordijnen bevatten . Hierbij wordt het rolgordijn óp het raamkozijn , muur of tegen het plafond geplaatst. In dit stappenplan leer je hoe je rolgordijnen inkort ophangt en afstelt. Easy Click is dé oplossing voor aluminium of kunststof kozijnen.


Meet de breedte van het kozijn met de rolmeter. Voor het monteren van je rolgordijn op het kozijn , boor je de markeringen uit met een dunne houtboor (mm). Bevestig je je rolgordijn tegen de muur, gebruik .

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden, en waarmee. De kunststof strips worden door middel van dubbelzijdig tape aan het kozijn bevestigd. Rolgordijnen met zijgeleiding bestelt u eenvoudig bij Topjaloezieën.


In het kozijn (in de dag): meet de totale breedte aan de binnenkant van de kozijnen. Gratis inmeten door een van onze specialisten! Binnenkort laten wij kunststof kozijnen plaatsen. Nou wil ik straks weer graag rolgordijnen monteren, echter heb ik geen zin om 2xgaten in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts