vrijdag 9 maart 2018

Geurstokjes vanille

Beleef tot weken een pure en natuurlijke geursensatie in huis. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Een miniflesje huisparfum met geurstokjes in de geur vanille.


Het flesje zit in een witte cadeaudoos met venster. De geurstokjes zijn van het Franse merk .

Een flesje luxe geurstokjes vanille kokos in kraftdoosje. Van het Franse merk Les Lumières du Temps. Er zijn ook kaarsen, roomspray, geurparels en . Een houtachtig parfum met een vleugje vanille. Deze geurstokjes verspreiden een vanillegeur in uw kamers. Met rotan stokjes en houten opzet.


Met deze geurstokjes met vanilla geur ervaar je de pure geuren van de natuur, een echte geurbeleving.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Bestellen in de online kaarsenwinkel.


Heerlijke geurstokjes van Lacrosse, door de uitermate kwaliteit blijft de geur lang en lekker ruiken. Deze stijlvolle glazen kubus met een verzilverde sierring en een. Laat je huis heerlijk geuren met de geurstokjes van Riverdale. Leuk om te krijgen , maar ook om cadeau te geven. Deze exotische huisparfum heeft een onweerstaanbare bloemige geur van vanille.


Geurstokjes met een glazen flesje (1ml), geurstokjes , vanille. Toch als je prachtige bloem goed bekijkt . Dit geurstokje van Spaas verspreidt een heerlijk, relaxerend en subtiel parfum in uw huis en neutraliseert tegelijkertijd de geuren. Tijdens de Kruidvat beautymiddag ontdekte ik de geurstokjes van Kruidvat.


De diffuser met geurstokjes hult uw interieur in een wolk van zachte en delicate. Vanille geurstokjes met inhoud van 0. De zoete vanille smaak gemengd met een sensueel vleugje muskus laten een onweerstaanbare, . Ontdek dan snel onze tips voor geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes !

Geurtip: Wist je dat vanille universeel als één van de meest . De fijnste vanille uit Madagaskar komt samen met zacht romige karamel: een heerlijke verleiding. Het verfijnde karakter van deze bloem en de zoete complexiteit van vanille en tonkabonen komen op een unieke en elegante manier samen. Een geur van wierook omhult dit luxe en opwindende parfum .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts