vrijdag 30 maart 2018

Windlicht goud

Het goudkleurige windlicht is gemaakt van metaal en geeft een speels effect . Windlicht Chelsea is een heuse sfeermaker in huis. Goud is de perfecte kleur om een basic interieur een boost te geven. Goud combineert namelijk prachtig met . CARLITO - windlicht - glas - goud - M - Ø16xhcm.


Ontdek de grote collectie decoratie-artikelen en interieuraccessoires bij Colifac.

Je vindt er zowel klassieke, landelijke decoratie terug als de hippe, moderne . Cilindervormig windlicht met een goudkleurige, antieke look. Dit windlicht is geschikt om een groot waxinelicht of een stompkaars in te branden. Dit prachtige windlicht goud draad is omgeven met een mat zwart draadstructuur van metaal en staat op kleine bolvormige pootjes. Fashion, originele juwelen, handtassen en toebehoren aan exclusieve prijzen . Zoeken: windlicht rond marsja s goud.


Dit mooie windlicht van het merk BoMonT is uitgevoerd in een goud transparanten kleur. Het windlicht is gemaakt van glas met bubbels erdoor heen.

Prachtig goudkleurige windlicht met draadstructuur van metaal. Het glas aan de binnenkant is dicht, dus ook leuk voor een mooi boeket! Mini waxinelicht cylindrische bloemen.


Waxinelicht gezandstraald glas oud goud. Q2BE kerstpakketten Cadeaus Mry Xmas! Koop of Verkoop windlicht op Marktplaats. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Hurricanes zijn windlichtjes met dezelfde uitstraling als kaarsen. Zet een groepje van verschillende hoogtes en kleuren bij elkaar voor het mooiste effect. Shop dit musthave windlicht (exc. kaars) op Shop-for-less. Leuk voor met een stompkaars of waxinelichtjes. Deze glitterkaars is ook te bestellen op . Dit bijzondere windlicht hoor thuis in je landelijke of Scandinavische interieur.


Dit waanzinnige windlicht is terug van weggeweest! De strakke vormen en de warme, gouden kleur geven deze windlichten een strakke, maar tegelijkertijd . Feestelijk windlicht van 25cm hoog in Antique goud. Combineer dit prachtige windlicht met andere sfeerlichten voor een gezellige sfeer.

De gouden streepjes zorgen voor een speels effect. Dit goudkleurige windlicht van het merk CosyTrendy is gemaakt van aluminium en glas (Hx Dcm). Nu in de aanbieding voor maar €299! Breng wat sfeer aan in je interieur met deze Modern Earth windlicht.


Plaats hem op je sidetable of gewoon op de grond. Stop er kaarsen, bloemen, taken of . Mooie grote windlichten van metaal in rustieke goud kleur. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen.


Wees de eerste om dit product te waarderen. Lantaarn van metaal met prachtig uitgesneden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts