dinsdag 27 maart 2018

Separatierails

Toepassing als separatierail in ziekenhuizen en verpleeghuizen of als gordijnrail voor zware gordijnen. Montagerichtlijnen volgens voorschriften van de . Wordt gebruikt voor het scheiden van ruimtes en het afschermen van sanitaire voorzieningen . Separatierail handbediend - universeel systeem. Inclusief bochten, montage en glijders.

Assembleren en buigen van separatierail in eigen beheer De laatste jaren hebben wij een flinke groei doorgemaakt, en zijn hierdoor een serieuze speler . Voor een verloskunde-praktijk in Weesp leverden we de separatierail met onze speciale bevestiging voor systeemplafonds. De Britse National Health Society baseerde haar nieuwe richtlijnen – die waarschijnlijk ook voor het Europese vasteland gaan gelde. Ook voor de montage van separatierails kunt u bij ons terecht.


We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in . IPD fabriceert, levert en installeert kant-en-klare (prefab) badkamers met sanitaire voorzieningen. Voor nieuwbouw en renovatie, 1 waterdicht en snel.

Andere producten zijn bvb : herstoffering zeteltjes, stoelen. Voor de kamers werden er separatie rails en rails van verschillende types gebruikt van het merk Silent Gliss. Wat staat voor kwaliteit en technische perfectie in . Products International BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van aluminium rail- en zonweringsystemen, gordijn- separatie- en technische . In het AZ Sint-Maarten in Mechelen (België) zijn onze monteurs momenteel druk bezig met het monteren van separatierails. Al vele jaren is de separatierail van Goelst een klassieker in ziekenhuizen en overige zorginstellingen.


De rails van Goelst staan voor kwaliteit, . Daarnaast rondom alle bedden separatierails en Sunway rolgordijnen, Sunway lamellen. Bijzonderheden: Enorm nieuwbouwproject en één van de meest . De Silent Gliss separatierails zijn de meest . Je monteert binnen- en buitenzonwering en plaats ( separatie)rails en gordijnen Je verzorgt d. Goelst is specialist in separatierails en overige gordijnrails voor de zorg. In die hoedanigheid nemen wij deel aan een uniek event: op . Voor werknemers is het aantrekkelijk om voor dit bedrijf te werken vanwege o. Gordijnmontage weet hier alles over door uitgebreide kennis en ervaring over montage van gordijnen, separatiegordijnen en separatierails.

Plaatsen van ( separatie)rails en gordijnen. Applicatie van gietvloeren en rolcoatings. De gordijnrails en gordijnroedes in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit. Tevens vind u hier ook elektrische rails en separatierails. Met een eigen montage-, project-, en serviceafdeling zijn wij in staat om nagenoeg elke vraag op het gebied van gordijnrails, separatierails , gordijnen, . De separatierails zijn technisch geavanceerde systemen die voorzien zijn van allerlei veiligheids- en pro- hygiëne opties.


Huisartsenpraktijk Eglantier in Apeldoorn voorzien van separatierails van Goelst curtain rail systems in combinatie met separatie gordijnen anti.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts