dinsdag 7 november 2017

Behang kinderkamer sterren

Sterren zijn populair voor de kinderkamer. Goede keuze dus om te kiezen voor grijs sterren behang. In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang.


Wij hebben sterretjes behang in grote en kleine sterren en alle kleuren. Wij verkopen alle soorten en afmetingen sterren behang !

Het mooiste sterren behang vindt u uiteraard bij behangwebshop. Vrolijke prints, zachte pasteltinten of schattig fotobehang. In ons assortiment vind je tal van behangen voor jongens en meisjes van elke leeftijd.


Maar in het donker komt dit behang tot leven: de sterren lichten op! Liever geen drukke kleur of print op de muur van de baby- of kinderkamer ? Bekijk onze stoere collectie behang kinderkamer en behang babykamer. Natuurlijk is sterren behang niet alleen bedoeld voor de kinderkamer.

Kook jij bijvoorbeeld –naar jouw idee in ieder geval- de sterren van de hemel? Stoer kinderbehang voor je zoon, of roze kinderbehang voor je dochter? Kinderbehang vind je bij Praxis in verschillende soorten. Bij dit behang wordt de muur ingesmeerd met behanglijm en vervolgens plak je. Dit trendy sterren behang is absoluut sprankelend.


Zoek je een stijlvol, modern maar toch liefelijk behang in een zacht blauwe tint voor de versiering van een schitterende babykamer ? Het behang is prachtig in combinatie met het fijne lichtroze streep behang uit de collectie. Check de leuke figuren en motiefjes in je lokale GAMMA-bouwmarkt of bestel direct online. Behang kinderkamer : koop het bij GAMMA. Babykamer en kinderkamer muurstickers. Wil jij een hippe look creëren in de kinderkamer ? Deze hippe behangsoorten van Inke zijn echt . Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behangpapier.


Voor een magische sfeer in de slaapkamer of kinderkamer ga je voor behang met sterren. Zoek je unieke muurstickers babykamer of stoere muurstickers kinderkamer ? Bij het item stoere ster blauw horen natuurlijk ook deze bijpassende kussens.

Leuke muurstickerset van sterren die je naar eigen inzicht op de muur kunt plakken. Leuk voor bijvoorbeeld de kinderkamer of je eigen slaapkamer. Dit mooie grijze kinderbehang met witte wolken en sterren is van het franse merk Lilipinso. Door de strakke print krijgt de kinderkamer een stoere look.


Dit luxe behang met grote sterren van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts