donderdag 16 november 2017

Poly geslepen

Als u voor poly slijpen kiest dan worden de randen mooi glad geslepen zodat u zich er niet aan kan snijden. Tevens ziet dit er ook zeer netjes uit. Plat- poly slijpen: Hier worden de zijkanten van het glas netjes glad geslepen en de scherpe randen worden met een klein schuin kantje afgewerkt. Gehard glas (plat poly geslepen ) is sterk en veilig glas.


Kwaliteit, voordelig en snelle levering.

Platpoly geslepen enkel glas koopt u op Glaswebwinkel. Door de geslepen randen is het veiliger en ziet het glas er strak uit. In deze video vertelt Glas expert Wally Vermeulen van Glasbestellen. Bij plat poly slijpen wordt er per zijde gemiddeld mm. Als achteraf een op maat gesneden glasplaat toch plat poly geslepen moet worden dan . In vaktermen noemen wij dit PP (Plat Poly ) geslepen glas, deze randen zijn glad en vormen geen gevaar.


Dit poly slijpen is iets duurder maar is veel mooier . Bij spiegels op maat rondom geslepen, worden de spiegels rond geslepen afgeleverd.

Dat wil zeggen snijden, waarna de scherpe randen poly geslepen. Zichtbare randen van glas(platen) of spiegels worden doorgaans afgewerkt met een geslepen sierrand. Er bestaan verschillende slijpmethodes: poly -, facet- en . Wij beschikken over maar liefst drie poly slijpmachines om (snel) te kunnen voldoen aan de vele opdrachten voor geslepen randen van een hoge kwaliteit. Plat ploy geslepen hard glas is eenvoudig te bestellen bij Glaswebwinkel.


Dit type veiligheidsglas heeft twee grote . Wij leveren voordelig en snel plat poly geslepen gelaagd glas in heel Vlaanderen. Bij polyslijpen gaat het om het slijpen van de randen van het glas. Wanneer u voor polyslijpen kiest worden de randen mooi glad geslepen. Dit gebeurt met een watergekoelde slijpmachine met verschillende diamantschijven.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Glas slijpen, wij kunnen poly slijpen, facet slijpen en schuren. Hieronder een voorbeeld van poly geslepen glas. Prijzen Glas schuren is € per strekkende. MeerGlas heeft voor deze spiegels vele mogelijkheden tot bewerking waaronder een facet geslepen spiegel, poly geslepen , ongeslepen of met veiligheidsfolie.


Het product krijgt een fraaie meervoudig geslepen zijde.

Het idee van de facet geslepen spiegel komt voort uit het snijden met diamant waardoor sprankelende gepolijste vlakke oppervlakken. Poly geslepen glas is zo geslepen dat het niet scherp is aan de randen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts