vrijdag 24 november 2017

Gestanste stickers

Laat je Stickers , gestanst door ons drukken! De voordelen van contour gesneden stickers. De uitgesneden stickers van StickersNow passen bij jouw design, en niet andersom! Ontwerp eenvoudig uw Zeefdruk stickers gestanst of contour gesneden.


Vinylstickers met gestanste toplaag zijn perfect uitgesneden zodat ze gemakkelijk kunnen worden losgemaakt.

Perfect gedrukte stickers met full colour ontwerp . Indien u een eigen vorm heeft of u wilt uitgesneden stickers op contouren. Het uitsnijden van stickers kan met bijna alle stickersoorten. Denk daarbij aan autoreclame, bedrijfskleding of simpelweg door middel van stickers. Kijk voor een andere nabewerking ook bij ons gestanste drukwerk.


Voor het bepalen van de maat bij contour gesneden stickers gelden de volgende regels. Zo drukken we eenvoudig je rond gestanste stickers en versturen we deze super snel! Ben je op zoek naar rechthoekige stickers?

Bestel nu je flyers in een unieke vorm! Wij laserstansen of lasersnijden iedere vorm, vanaf oplage één! Zelf de vorm van je sticker bepalen? Uw unieke sticker wordt in elke gewenste oplagen geproduceerd . Van stickers tot deurhangers, van offertemappen tot flyers.


Download de opmaakinstructies voor het aanleveren van bestanden voor gestanst drukwerk. De stickers hebben een extra lange levensduur en zijn ook geschikt voor buiten. De ronde stickers worden niet gestanst maar geslit.


Specialist professionele bedrukte etiketten en stickers op rol. Keuze uit honderden stansvormen of met de laser gestanst. Stickers in allerlei mogelijke vormen gestanst , bijvoorbeeld in de vorm van uw logo of product. Flyers gestanst in full-colour gedrukt besteld u online bij 123drukken. Vraag ons om een passende offerte : . Scherpe prijzen, snelle levering, en persoonlijke service.


Maak gestanste stickers in allerlei vormen en maten. Voeg ook laminering, transparante inkt, metallic en andere unieke effecten toe voor uiterst stijlvolle stickers .

Bent u geïnteresseerd in zeefdruk - stickers ? Wij maken namelijk zelf uw stickers in onze eigen drukkerij. Door het slitten blijven de rondjes in het vel zitten. Deze kunt u vervolgens gemakkelijk uit het vel halen. Een die-cut sticker is een sticker te snijden om een ​​specifieke vorm, afhankelijk van uw ontwerp.


Communiceer uw boodschap en uitstraling op een goed. Gestanst stickers zijn verkrijgbaar in complexe vormen te . Met een speciaal hiervoor uitgeruste stansvorm kunnen we de sticker van een snijpatroon voorzien waardoor de sticker meteen scheurt als deze verwijderd . Wilt u ook een reclame die blijft plakken? Dan bent u bij Stickersbestellen aan het juiste adres.


Wij bieden reclame stickers voor vele toepassingen in alle . De chroomstickers zijn in een volkleur gedrukt, en afgewerkt en speciaal contour gestanst. Deze chroom vinyl stickers in zeefdruk zullen zeker een tijdje goed .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts