maandag 20 november 2017

Oude grutterskast

De kast bestaat uit twee delen, onder en. ANTIEKE ART NOUVEAU ORNAMENTEN PRACHTIGE ART NOUVEAU VORMEN EN BLOEMEN VERSCHILLENDE MATEN LEVERBAAR PRIJS. Zeer mooie oude grutterskast met uitneembare bakkenIn originele oude verflaag.


De bolle kleppen, grote en kleine laden, facetglas en de authentieke gekwaste afwerking maken deze . Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde.

Landelijke buffetkast licht petrol blauw. Unieke al dan niet zeer zeldzame kast op wielen van metaal met metalen zijkanten en achterzijde met houten top op wielen! Geweldige oude grutterskast of vakkenkast. In de originele verf, een prachtige groene kleur. Veel van onze buffetkasten hebben een oud en.


Blauwe grutterskast bolle kleppen 2x 210cm. Kasten - Unieke oude brocante kasten en kasten op maat gemaakt zoals vitrinekasten.

Grote oude Grutterskast in goede staat. Deze teak grutterskast is gemaakt van massief oud teak hout. Het hout heeft een oude donkere uitstraling. Marktplaats Prachtige oude grutterskast uit voormalige groentewinkel. Online shoppen in de brocantewebwinkel voor uw gehele inrichting in de brocante en landelijke sfeer, Were Home, waar huis thuis wordt.


Zwarte landelijke grenen buffetkast winkelkast vitrinekast. Translations in context of buffetkast in Dutch-English from Reverso Context: Ik rende naar de buffetkast en wilde de la openen. De beste tweedehands grutterskast resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Uit eigen atelier deze prachtige grutterskast met lades van oude kaasplanken.


Oude grutterskast ,speelgoedkast,kruidenierskast een prachtig meubelstuk die altijd de waarde of meer zal behouden. De grutter ken ik alleen van mijn grote liefde voor grutterskasten en. Bij het kiezen van de ideale buffetkast zijn er voor iedereen andere criteria. Zo is een deel van ons assortiment vervaardigd uit sloophout van oude vissersboten. Het karakter van dit hout ziet u terug in dit meubilair.


De winkel bevindt zich in het oude graanpakhuis van de Bökkers Mölle.

Van een oude grutterskast vol met soorten meel tot de koekjes in de vitrine. Buffetkast oud blauw Gieten 240cm grote sfeervolle buffetkast in de kleur oud Engels blauw. De dichte zijdeuren in de bovenkast geven een zee aan extra . Een eye-catcher in de woonkamer, deze stoere landelijke grutterskast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts