woensdag 30 december 2015

Spiegel bruin

Vergelijk Bruine spiegels uit de nieuwste collectie en vind direct. De rand heeft een donkerbruine kleur die in bijna ieder interieur wel past. Voorzien van beschermfilm - vermindert het risico op letsel. Bekijk onze website voor nog meer aanbiedingen.


Door de strakke lijnen past deze spiegel van Bloomingville perfect in een minimalistisch interieur.

Je kunt de spiegel zowel horizontaal als verticaal ophangen. De spiegel heeft een metalen lijst met een bruine verweerde look. Spiegel Mees is gemaakt van gerecycled hout. Bovenaan de spiegel zit een ronde haak, waardoor hij model doet denken aan een . Een tijdloze houten spiegel van Henzo uit de Anaïs serie in de kleur donker bruin.


Oosterse spiegel van bruin glasmozaiek uit India, traditioneel design. Sieradenkast met spiegel ( bruin ) online kopen bij vidaXL. Het frame van de spiegel is gemaakt van bruin naturel hout.

Een moderne ronde spiegel die de aandacht niet alleen door zijn vorm maar ook zeker door zijn prachtige design op zich weet te vestigen. OMSCHRIJVING: Deze prachtige sieradenkast is een echte eyecatcher in iedere kamer. De voorkant bestaat uit een grote spiegel en aan de . Wandspiegel Kate van spiegel : spiegelglas achterkant: mdf in bruin.


Bestel de Knobble spiegel Goods bruin groot op Musthaves. Kalb spiegel bruin - LaForma shop je bij Robin Design! Mooie spiegel ,ziet er nog prima uit,geen beschadigingen.


Een zonnebril met een montuur van kunststof en metaal en getinte glazen met uv -bescherming. Een houten spiegel van Henzo uit de zeer gewilde Driftwood serie in de kleur donker bruin. Tasspiegel Dieren print panter Donker Bruin. Wilt u zich ook graag ten alle tijden kunnen opmaken maar bent u altijd eindeloos aan het zoeken naar een handig . Een spiegel is een accessoire dat niet in je huis mag ontbreken. De een prefereert hem in de slaapkamer en weer een ander liever in de hal.


Bij COCO maison vind je een breed aanbod spiegels in diverse stijlen! Ruime keuze en de allerscherpste aanbiedingen. Zo is deze spiegel verkrijgbaar in small, medium en . Kijk nog even snel of je haar goed zit met deze spiegel Gyda spiegel van LaForma.

Garderobemeubel Kompakta met spiegel. Kesta - Pluton Kledingkast met spiegel Bruin. Draaideurkast Falun Beter Bed Basic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts