maandag 14 december 2015

Histor grijs

Bekijk alle kleuren Grijs van HISTOR. Vind de perfecte kleur en bestel eenvoudig. Jouw kleur is zelfs leverbaar in andere merken voor een scherpe prijs!


Wij mengen de mooiste HISTOR kleuren alleen in professionele verf. Histor kleuren zijn verkrijgbaar in alle Sikkens lakken en muurverven.

De combinatie van een vergrijsde warme paars en een koele grijs , brengt je keuken in balans. Grijstinten verzachten contrasten en door hun neutrale aard . Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar combineren. Kies uit de mooiste Histor blauwtinten voor een rustgevende sfeer in huis. Grijze Histor Verf koop je eenvoudig online bij bol. Histor perfect base supergrondverf is de beste basis voor je eindlaag.


De grondverf is vochtregulerend en daarom geschikt voor binnen en buiten. Histor Perfect Base supergrondverf grijs 2ml is een grondverf geschikt voor zowel binnen als buiten.

Je gebruikt de grondverf voor het gronden en . Op basis van oplossingsmiddelhoudende alkydhars. Geschikt voor toepassing buiten en binnen. Histor Supergrondverf is de beste basis voor je eindlaag. Het is een hoogwaardige en vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten die je kunt toepassen . Gemakkelijke verwerking en hoge dekkracht.


U kunt uw balkon- of gestorte vloer gemakkelijk een kleur geven. Een slijtvaste verf op basis van alkydhars versterkt met urethaan. Speciaal ontwikkeld voor het afwerken van. Koop of Verkoop histor op Marktplaats.


Grijs combineert het beste van beide werelden: de kracht van zwart en de. Volgens velen is grijs een saaie kleur. Wil je houtwerk, metaal of kunststof binnenshuis een ander kleurtje geven?


Behalve het wegnemen van lichte zuigingsverschillen . Merbau, maar ook MDF en ondergronden die al voorzien zijn een . Klussen en schilderen kan nog best een uitdaging zijn. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en het overgronden van .

Grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Als Kleuradviseur bij Histor kun je. Het grijs ( Schelpenzand) is de neutrale factor in dit kleurontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts