donderdag 10 december 2015

Bronzen vogels

Bekijk onze vogel beelden van brons voor in de tuin of voor binnen. Van roofvogels tot musjes tot uilen. Ruim assortiment bronzen vogel beelden. Dit is de officiële website van de Nederlandse kunstenares Jonneke Kodde.


Kunstenares en ontwerpster van bronzen vogel beelden.

WELKOM BIJ HUIS EN TUIN DECORATIE MARIE DIT IS EEN WEBWINKEL MET O. BRONZEN ZONNEWIJZERS, BRONZEN BEELDEN, TUINBEELDEN, . In onze galerie staan veel bronzen beelden van vogels , waarbij herkenbaarheid en beweging centraal staan. Ze zijn allemaal met liefde en oog voor . Bronzen vogels natuurgetrouw gemaakt voor jubileumgeschenk door Jaap Paasman. Galerie Terbeek biedt bronzen beelden van vogels aan van kwalitatief hoog materiaal.


Bezoek de galerie en vind de bronzen vogel die bij u past!

Veel van de bronzen beelden vogels en mensen kunnen in de tuin gezet worden en worden daarom met een standaard (150cm) geleverd. Mooi beeld van vogels op een tak, van 1 hoogwaardig brons met een minimale kopergehalte van waardoor een zeer lange levensduur gegarandeerd . Van brons gemaakte vogels , meestal op een tak. Alle bronsobjecten zijn gepatineerd in bruin, bruin-groen of groen. Bronzen beelden ontworpen en gemaakt door de vakman, combineer deze beelden met een natuurstenen sokkel. Betaalbare tuinbeelden van brons of ander materiaal.


Vele vogel beelden uit voorraad leverbaar. Kodde, met name bekend van haar ranke bronzen beelden van vogels , werkt al tien jaar samen met de galerie in Bosschenhoofd. Ron IJzerman, bronsgieter en kunstenaar, maakt bronzen vogels , ijsvogels en vreemde vogels ook in opdracht.


Twee Vogeltjes B zijn twee grote bronzen beelden aan de oevers van de IJssel, bij het Bronkhorster veer in Gelderland. Drie bronzen musjes beeldje van Eduard Martens. Titi Zaadnoordijk is beeldend kunstenaar , dichter en performer.


Er zijn nu ook bronzen vogels en vlinders in kleur verkrijgbaar. Deze zijn gepatineerd en weersbestendig. Alle vogels zijn unica omdat ieder vogeltje zijn eigen lied zingt.

Mooie grote oorhangers met bronzen vogelcamees in een zilveren zetting. De oorhangers hebben een totale lengte van mm. EERSTE VERDIEPING In de loggia staat een groep bronzen vogels van Giambologna, uit de Villa di Castello. In de gotische Salone del Consiglio Generale . Er staat ook een bronzen afgietsel op ware grootte van zijn beroemde Perseus. Voor Jonneke Kodde is de observatie essentieel.


De beweging van vleugels gevat in een ogenblik. De bronzen beelden uit onze collectie komen uit België en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Porseleinen schaal afgewerkt met bronzen vogels H: 1cm.


De bronzen vogel is een mooi vormgegeven grafdecoratie item, geschikt voor plaatsing op een grafmonument en urnmonument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts