maandag 7 december 2015

Decoratie voor raam

Het idee komt van designer Steve Gambrel en maakt opmars in Manhattan, New York. Waarom zouden alleen muren met leuke en creatieve creaties opgefleurd worden? Het kan net zo goed ook bij ramen gedaan worden.


Vensterbank decoratie lantaarn rood cm. Van krijtborden tot rozenblaadjes: decoratie voor een feestelijke gelegenheid kan je hier vinden.

Voor een geboorte vind je hier diverse ooievaars voor in de . Raam decoratie makkelijk en snel zelf online ontwerpen, bestellen en kopen. Heb je een groot raam met een brede vensterbank? Onze favoriet is namelijk het zitje in het raamkozijn.


Raamdecoratie houdt niet alleen ongewenste blikken buiten, het kan ook een ware blikvanger zijn in je interieur en de akoestiek verbeteren. Decoreren met vensterbank decoratie , uitbreiden, verbouwen etc. Deze sluit perfect aan op het raam en zorgt voor veel ruimte!


Decoratie Decoratie in de stijlvolle keus ▷ bij WestwingNow.

Gordijnen van klassieke tot moderne style met een groot diversiteit aan kleuren vindt u bij Couponhal. U heeft de keuze uit vele kleuren, verschillende stoffen, . Bekijk ideeën over - decoratie voor het raam op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Met diverse foliematerialen worden er . Project, Interieur en raam decoratie.


Balie compleet ingepakt met speciale 3M Dinoc interieurfolie en full colour . Ramen zijn een ideale manier om reclame op te plaatsen. Zo kunt u kiezen voor melkglasfolie, uw logo, een combinatie of zelfs een complete full colour . Raamdecoratie, of het nu gaat om een reclame-uiting op uw etalageraam, of matte folie op het raam van uw woonkamer, het kan allemaal! Horizontale jaloezieën zijn een functionele en decoratief ogende raamdecoratie. U bepaalt zelf heel eenvoudig de mate van lichtinval en zorgt . Bij toepassingen kunt u denken aan decoratie van kantoren, winkels of een privacy oplossing voor spreekruimtes.


Particulieren: Zoekt u een decoratieve vervanging van uw gordijnen, overleg dan eens de mogelijkheden van Glas-Erts folie. Schrijf als eerste een review over dit product. Voor jouw kerstsetting hebben wij ook sfeervolle gordijnen en banieren, maar ook kerstdecoratie voor jouw raam in de vorm van stickers.


Woondecoratie vind je óók bij Leen Bakker.

Van kunstbloemen tot een leuke vaas maar ook textiel. Bekijk nu ons uitgebreide decoratie assortiment en bestel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts