vrijdag 11 december 2015

Online kaarsje branden

Brand een kaarsje om iemand te herinneren of te steunen. We steken een kaars op voor velerlei doeleinden: om de duisternis te verlichten, gebeden op te dragen, voornemens te versterken, zegeningen aan te bieden, . Welkom, door op deze kaars te klikken kan je (GRATIS) een virtuele kaars branden voor iemand. Alle kaarsen zijn persoonlijk en alleen door jou en de . Memori biedt iedereen die een overledene wil herdenken de kans om online een kaarsje te branden of een reactie achter te laten op deze dag. Wil je een kaars branden voor een speciale intentie (bijv. nieuwe roepingen), voor een vriend .

Here ik bid voor een fijne vlucht naar Aruba en voor een leuke dn gezellige tijd daar! We bieden ook de mogelijkheid om via internet met ons in contact te komen. Dat kan via e-mail aan een van onze pastorale medewerkers. Op de vernieuwde website van het bedevaartsoord en de parochie Scherpenheuvel kunnen bezoekers voortaan online een kaarsje laten . Mariabeelden en heiligenbeelden zo veel kaarsjes branden ? Inmiddels word er al veel gebruik van gemaakt en we nodigen je natuurlijk van harte uit om zelf een online kaarsje te branden. Een kaarsje aansteken om jezelf of een ander kracht te geven.


Met het opsteken van dit kaarsje geeft u kro-ncrv toestemming u te. De naam en eventuele foto van uw overleden dierbare wordt online.

Zo kun je een kaarsje branden om iemand te laten weten dat je aan die. Op de website kun je namelijk virtuele kaarsjes aansteken in diverse . Steek een kaarsje aan voor uw geliefden. Spring naar Het branden van een kaars - Een kaars wordt aangestoken door met een vlam de pit zodanig te verhitten dat het daarin aanwezige . Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Virtuele Kaars HD.


Download Virtuele Kaars HD en geniet ervan op . En verder steek ik een mooie kaars aan voor iedereen die hem zo hard nodig heeft. Ook hier zijn Vincent en Bas niet vergeten en ben ik verder blij voor Genista . De laatste tijd kom ik wat vaker in de rubriek Verlies en Verdriet en brand dan ook wel eens een kaarsje voor iemand. Voor mij betekent het symbool dat ik een. Een kaars voor mijn zusje die gisteren met spoed werd doorgestuurd naar het. Twee weken lang zeuren met internet (beter: geen internet ) heft gezorgd dat ik . Op december is het Wereldlichtjesdag.


Dan wordt overal ter wereld stilgestaan bij kinderen die zijn overleden en bij de ouders die met het . Dit is mede mogelijk gemaakt door het withof. Wie een kaarsje wil branden in de basiliek van Scherpenheuvel, hoeft daarvoor niet meer ter plaatse te gaan. Voortaan is het ook mogelijk om vanuit uw luie zetel een kaars te laten branden.


Via deze website kan je een aanvraag doen om een noveenkaars (€) te laten branden. Ook online willen we iedereen de gelegenheid bieden een kaarsje te branden ter nagedachtenis aan een bijzonder iemand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts