donderdag 24 december 2015

Katoenen kussen

Katoen heeft een uitstekend vocht absorberend als ook een ventilerend ( ademend) vermogen. Met een katoenen kussen heb je dus ook nooit last van een klam . Voor ademende en koele kussens zijn natuurlijke materialen de beste keuze. Kiezen voor een katoenen kussen in de zomer is dan ook een goede keuze.


De goedkoopste en beste katoen kussen koop je bij Dekbed-Discounter.

Bekijk ons aanbod en bestel, dankzij de snelle levering ontvang je ze morgen in huis! Dus geen klamme nachten meer, maar lekker fris en uitgerust wakker worden. Katoenen dekbedden en kussens zijn lekker licht en luchtig.


Wanneer je op een katoenen kussensloop slaapt, grijpt het haar zich vast aan het katoen, waardoor je vaak wakker wordt met klitten. Kussen - Een mens brengt vele uren per dag in bed door. In een bed met matras , kussen en beddengoed van biologische en natuurlijke materialen lig je het . Hèt originele orthopedische kussen voor optimale ondersteuning van uw nek.

Maakt een gezonde lighouding mogelijk. Uit onze Weldaad Collectie stoere kussens van grof katoen , lekker stevig en sfeervol in je interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kussen collectie maakt het verschil om een vleugje kleur toe te voegen in je woon- of slaapkamer.


Een betaalbaar en simpel trucje voor wat extra pit. Gemaakt van puur getextureerd katoen en ontzettend zacht. Met verschillende lagen van kussens in diverse maten creëer je de meest knusse woonruimte. Dit kussen met wafelpatroon is gemaakt van 1 katoen en is gestonewashed voor een zacht gevoel.


Combineer het met het bijpassende deken voor de . Je bent hier belan dus je houdt van kleur en je weet wat het kan doen voor je slaapkamer. Dit blauwe katoenen kussen met dubbelzijdige bedrukking biedt . Het wollen kussen bestaat uit een katoenen tijk gevuld met wolbolletjes. Wol heeft een hoog ventilatievermogen wat betekent dat transpiratievocht gemakkelijk . Deze kussen is van 1 zacht katoen tijk en is voorzien van een holle vezelvulling.


Deze syntetische kussen is anti-allergisch, wasbaar en heeft een goede v. Maar dat kun je dus beter niet doen.

Een rond kussen van katoenen twill met een geprint dessin. Kussen met fijn gebreide voorkant in zwart en effen stoffen achterkant in zwart. Luxe kussensloop van 1 percal katoen.


Percal katoen geeft een zacht comfort en heeft een groot absorptie vermogen en beschermt je kussen optimaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts