dinsdag 3 juli 2018

Badkamer wandkast

Onze badkamerkasten en stellingkasten scheppen orde in jouw badkamer. Bekijk ons assortiment in de winkel of bestel direct online. Een badkamerkast voor elke badkamer ! Dit handige badkamermeubel is een aanwinst voor je badkamer.


Badkamerkast Madrid is een staande kast in de kleur wit. Alle soorten en maten van dé top merken.

Bekijk de Kasten ook in één van de showrooms. Van Heck Long Island wandkast rechtsdraaiend in de kleur. Wij verkopen ook cv materialen, radiatoren, dakbedekking, elektromaterialen en een zeer . Op zoek naar een badkamer wandkast ? Bij Sanitairwinkel vindt u prachtige wandkasten voor de badkamer. Bestel online of bezoek de showrooms!


Kom naar KARWEI voor onze stijlvolle badkamermeubelen. Combineer zelf alle badmeubelen, of kies uit één van onze complete badkamermeubelsets.

De badkamer meubelen van de LAMELL serie zorgen voor een natuurlijke . Het innemende design vormt een karakteristiek highlight in uw badkamer. Kolomkasten in verschillende maten en kleuren voor de badkamer vind je bij Praxis. Bekijk, vergelijk en reserveer een kolomkast direct online. Dan biedt een hoge badkamerkast wellicht een handige oplossing.


U maakt er dagelijks gebruik van en de kast moet zowel qua afmetingen als . Een kolomkast is een lange, smalle kast waarmee je heel wat plaats bespaart in de badkamer. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Ideaal voor als u geen grote kast in uw badkamer wilt plaatsen.


Creëer een modern en ruimtelijk effect door de kolomkast aan de muur te bevestigen. Of je nu een stralend witte badkamer wil, een chique zwarte, een klassieke of een trendy. De kast heeft zowel boven als onder een deurtje. Kent je het probleem in de badkamer dat alle oppervlakken, van de vensterbank tot de wasmachine, als opslagruimte worden gebruikt? Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen.


Ontdek ons ruim assortiment badkamermeubels: spiegelkasten, wastafelmeubels en kolomkasten van merken zoals Allibert, Lafiness en Van Marcke. Bij ons vind je eenvoudig en snel dé badkamermeubels voor jouw badkamer. PELIPAL Midi kast Oliver wit-grafiet structuur deuren.

Royal Plaza Meece kast hoog 35x37x169cm deur links rechts eiken. Onze assortiment hoge kasten kan aan zo ongeveer elke badkamer worden aangepast , . GAMMA heeft spiegelkasten, wc kastjes en spiegelkasten met verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts