donderdag 19 juli 2018

Kussen voor benen

Kussens voor in de zorg bij HulpMedi. De bloedcirculatie van de benen worden gestimuleerd. Aidapt - ondersteunings kussen benen - foam - wit.


Gemaakt zodat men een ergonomische nuttige hoek krijgt om de achterkant van de knie en . Uw benen omhoog of ondersteunt met een van onze hulpmiddelen. De knie support wordt gebruikt bij heup- en .

Leg het TEMPUR Universal kussen onder uw kieën of onder uw enkels voor extra comfort en een betere bloedcirculatie in uw benen. Uw benen rusten op dat moment niet op elkaar en mogelijk ongemak wordt . Voorgevormd kussen dat drukwonden bij contracturen voorkomt en ook nuttig is bij rug- en heupproblemen. Een halfrond kussen met velours cover voor flexibel gebruik wanneer u behoefte heeft.


Golvend kussen voor ondersteuning van de benen De katoen bedekt Foam Leg Raiser is ergonomisch ontworpen om gezwollen benen te ondersteunen en de . Een kussen dat je hoofd goed ondersteunt en eventueel een . Ergonomisch kussen , steun aan de benen - La Redoute Interieurs, prijs, mening en score, levering: Ideaal als ondersteuning van de benen , relax voor . Gebruik hierbij een dik kussen of bijvoorbeeld een opgerolde deken tussen uw benen. In de begin periode van uw revalidatie wordt ook vaak .

U kunt het kussen openleggen om de benen lichtjes te spreiden in ruglig. Houd je heupen daarbij in een rechte lijn en stop een kussen (of twee) tussen je knieën zodat je benen ongeveer op heupwijdte apart gehouden worden. Wat zijn de oorzaken van zware en vermoeide benen ? Je slaapt met de body supporter tussen je benen en rond je armen om je lighouding . Hoogwaardig venenkussen met toplaag uit visco-elastisch schuim voor een nóg betere druk- verdeling en ontlasting van de benen.


Klem het kussen tussen je benen en armen en laat je hoofd rusten op het uiteinde. Op deze manier biedt het steun aan zowel je buik als je hoof wat een extra . Voor klachten in de bekkengewrichten is het ook goed om een kussen tussen de knieën te plaatsen. Cadel Evans wil vandaag in de ploegentijdrit de basis leggen voor een nieuwe sterke prestatie in de Ronde van Frankrijk.


Lymfdrainage kussen met uitsparing voor twee benen. Dit kussen is volledig met de hand gemaakt. Het lymfedrainage kussen is van afneembaar en . Het kussen bevordert de doorbloeding en ontspant de spieren.


De elektrische kussens hebben meerdere temperatuurstanden waardoor je zelf instelt hoe intensief je. Het Relax Hielkussen is geschikt om de benen in een hellende positie te plaatsen. Hierdoor gaan de voeten licht zweven en worden de drukpunten weg . Ga op de zij liggen waar je geen pijn hebt, met je benen een klein stukje opgetrokken. Strek je onderste arm uit en leg daar een kussen op, .

Het spreidkussens voorkomt dat uw benen over elkaar kunt slaan. Met een spreidkussen wordt voorkomen dat de heup uit de kom schiet. Technische info: Visco traagschuim en bekleed met huidvriendelijk . Bent u opzoek naar een speciaal kussen ? Dan bent u bij Shop4uaan het juiste adres. Wij verzenden speciale kussens al binnen 1-werkdagen.


Het betreft een stevig gevulde cilindervormige steunrol die steun biedt aan voeten en benen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts