donderdag 12 juli 2018

Screens kleuren

De doeken zijn beschikbaar in vele kleuren en verschillende materialen. Via onze website vindt u altijd een verkooppunt in de buurt! Binnen de wereld van de screens zijn er talloze mogelijkheden in de kleuren van doeken.


Naast de kleur heeft u de keuze uit glasvezeldoek of polyesterdoek. Screens van topkwaliteit en volledig op maat gemaakt.

Standaard screens , Ritzscreens of een verduisterend screen. Bij het samenstellen van uw eigen zonnescreens heeft u de keuze uit diverse kleuren en weving varianten. Stem de kleur van uw doekzonwering overeen met de stijl van uw gevel. Bekijk de windtunneltest voor grote afmetingen van screens (m breed of hoog).


De onderdelen van een screen - de kast, geleiders en onderlat - zijn qua kleur meestal afgestemd op die van het buitenschrijnwerk. Volledig elektrisch in te stellen en door de ruime kleurkeuze past het bij ieder huis. Speciaal is de Carré-kwaliteit, waarbij dezelfde kleur garen gebruikt wordt aan de voor- en achterzijde van het screen zodat beide zijden precies dezelfde kleur.


Meer informatie over de beschikbare kleuren bij screens.

De Sergé collectie, een reeks van glasvezeldoeken ( glasvezel – pvc- coating) is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Het standaard screen biedt optimale bescherming tegen de zon en. Dankzij de keuze uit het de drie kleurgroepen (Basic, Premium, Excellent) past het screen bij iedere woning.


Want met 1RAL- kleuren en diverse krasvaste en. Glasvezel screendoek is gemaakt van glas met PVC. Deze materialen maken het doek waterafstotend en weersbestendig. Verschillende doektypes, verschillende kleuren , wevingen,. Met screens heb je geen inkijk van buiten terwijl er wel doorzicht naar buiten blijft.


Het meest esthetische zouden antracietkleurige screens zijn in dezelfde kleur als het schrijnwerk. Maar klopt het dat die minder warmte zouden . Verduisterende zonwering screens van Brustor voor ramen van elk formaat. De screens SC7basic en SC8aero zijn oplossingen voor renovaties en.


Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Het heeft een door- zicht van donker naar licht, . Kleuren kunnen afwijken van werkelijke stalen, les couleurs peuvent être . Doekkleuren Screen Nature Ultimetal .

Het is het meest gangbare doek toegepast op screens. De screen doek kleuren variëren zijn natuurlijk, rustgevend tot fris en kleurrijk. Het zip screen heeft HTF of LHTF geleiders en is uitvoerbaar in kast kleuren en . Het transparante screendoek belemmert de inkijk, het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van de gekozen kleur en situatie, behouden.


In stappen naar een op maat gemaakt Tibelly screendoek. Kies uit ruim Tibelly screendoek kleuren. SunCircle biedt op zijn Excellent screens jaar garantie!


De ritsscreen Verano V5Ritz screen XL is ideaal voor grote raampartijen. V5Ritsscreen XL is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren : Wit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts