vrijdag 20 januari 2017

Waterkraan met sensor

Bij elektronische kranen bevindt zich veelal een infrarood sensor. Automatische Sensor Touchless Kraan Hands Free Badkamer Z. Gepulste Elektromagnetische Klep Sensor Smart Kraan Urinoir Sanitaire. Groothandel en retailer in professionele sensorkranen.


Gratis verzending, uit voorraad geleverd!

Op zoek naar sensorkraan of automatische kraan met sensor ? Vind Kraan Sensor tegen de beste prijzen online bij LightInTheBox. Koop Kraan Sensor nu en ontvang meer . Je houdt je handen onder de kraan en hij begint automatisch te lopen. Hou je niets voor de sensor , dan wordt de waterstraal onmiddellijk onderbroken. Dan bedoel ik de kraan boven een wasbak die gaat stromen als je je handen voor de sensor houd.


Het is de gevoelige infrarood sensor aan de voorkant van de kraan die ervoor zorgt dat het water automatisch gaat stromen.

Sensorkraan model Pesaro Olie brons warm en koud muurbevestiging Sensor Kraan type Pesaro Olie brons(gewreven), welke middels… € 2100. Ook voor gebruik in bedrijven, de horeca en de zorgsector is een kraan met sensor ideaal. Tegenwoordig is de keuze aan automatische . Axor elektronische mengkranen verbinden functionaliteit en techniek met exclusief design. Ze bieden maximaal bedieningscomfort gepaard met zuinig verbruik. Mooie ronde sensor kraan met een moderne vormgeving.


Deze sensor kraan is voorzien van een ingebouwde thermostaat en zodoende geschikt om de warm . Ben je op zoek naar een stoere kraan of een thermostaatkraan voor in de keuken ? De onderdelen van een kraan worden ook almaar kleiner. Een fonteinkraan met sensor is niet alleen erg handig maar ook nog eens hygiënisch. Zodra je je handen voor de kraan houdt, gaat de kraan aan.


Vind de fabrikant Goedkope Sensor Kraan van hoge kwaliteit Goedkope Sensor Kraan , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Deze besparende waterkraan wordt geactiveerd via een sensor. De watertemperatuur stelt u van te voren in.


RVS kranen, kortom alle soorten kranen. Met een snelle levertijd en service hoog in het vaandel.

Een waterstroom van seconden levert al genoeg energie om de kraan. Elektronische kranen met infraroodsensoren zijn vooral geschikt voor openbare wasgelegenheden. Excellent Wellness Design Badkamermeubel Sensor Kraan Wastafelkraan Type: F-808.


Een sensor regelt de aan- en uit-functie, zodat je de kraan. De sensorkranen zijn geschikt voor vrijwel iedere wastafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts