donderdag 19 januari 2017

Rvs etagere

Bonbons, cupcakes, fruit en andere lekkernijen presenteer je het mooist in deze ronde, 3-laagse etagère. Het model is gemaakt van RVS , waardoor de etagère. Heel mooi ziet de etagere eruit , er kan voldoende op liggen aan koekjes , snoepjes of kleine gebakjes ,ook voor kaasjes en worstjes te gebruiken.


Op deze laags etagere van rvs kunt u bijvoorbeeld bonbons en of koekjes tentoonstellen en serveren. RVS Etageres koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!

RVS etagere voor horeca vindt u bij XXLhoreca. Bij Cookinglife hebben we een uitgebreid assortiment aan etagères. Ook is het mogelijk om veilig achteraf te betalen. Goos Horeca bied u een ruim assortiment aan in wandschappen, stellingen en etageres. Veel van deze rvs producten kunnen wij direct uit voorraad leveren!


Gebruik deze etagère om op een stijlvolle manier kleine hapjes als petit-fours of bonbons op te presenteren. De etagère is ook ideaal om bij een high tea te . Etagère 2-laags RVS , hoog Afmetingen Hoogte: cm.

Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. Een etagère is de ideale manier om hapjes, petit fours of bijvoorbeeld cupcakes te presenteren. Ideaal om voedsel op elegante wijze te presenteren en te serveren op buffetten en tijdens . De Etages zijn ontworpen om meer bergruimte op uw werkbank te maken. ETAGERE 800X3ENKEL VERWARMD-5WATT. Bij ons kiest u voor kwaliteit en een scherpe prijs.


Met onze eigen bezorgservice zorgen. Douche- etagere RVS , laags met zeephouder. De weergegeven prijzen zijn exclusief transport en eventuele schoonmaakkosten.


Zoeken: etagere rvs met glazen plateaus 1. Ideaal voor potten, pannen, bakken en keukengerei. Troostwijk verkoopt rvs etagère met glasplaat voor Bakkerij- en horecamachines in Nederland. Kwalitatief goede producten voor de horeca ondernemer zoals de Etagere 3- voudig? Groot assortiment horecamaterialen en laagste prijsgarantie. Gratis verzending en levering binnen - uur.


Er zijn nog enkele etagères aanwezig die vervaardigd zijn uit eerste kwaliteit roestvast staal. Fraai geborsteld en met dezelfde specificaties als de . RVS Gigant levert: Etagères, RVS Meubilair, RVS Meubilair Etagères, Etagère, etagere,.

Vandaag bestellen = Morgen uw nieuwe etagére gebruiken! Geen producten gevonden die aan je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts