dinsdag 24 januari 2017

Rigostep royl

ROYL geeft de beste bescherming en behoudt de natuurlijke, warme uitstraling van het hout. ROYL is samengesteld uit herwinbare . Er kunnen kleurpigmenten worden toegevoegd voor een andere . Rigostep Royl Oil 2K is een componenten olie die na uur al gedroogd en belastbaar is. Natuurlijke, duurzame olie voor parket, meubelen, andere houten oppervlakken en .

Het is de ideale reiniging voordat u een . Royl 2K Oil De Rigostep Oil 2K is een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën met een zeer snelle uitharding . Als u dit product aan uw winkelwagen toevoegt, dan krijgt u een gedrukte onderhoudswijzer bij de bestelling meegeleverd. Uw mooie vloer heeft met ROYL OIL-2K een natuurlijke, duurzame en zeer bestendige bescherming gekregen. Aquamarijn Royl Outdoor is een duurzame en een diep indringende beschermolie voor buiten. Het impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en.


RigoStep Royl Onderhoudsolie Wit liter.

Bevat uitsluitend zuivere natuurlijke oliën en geen oplosmiddelen. Rigostep ROYL 2K olie liter besteld u gemakkelijk en snel bij onlineonderhoudshop. Deze winkel is momenteel offline voor onderhoud. Koop nu deze unieke Speurders aanbieding. Deze tweede component zorgt voor zeer . Royl onderhoudsolie blank is voor geoliede oppervlakken.


De olie bestaat uit een mengsel van plantaardige oliën en is prettig verwerkbaar en sneldrogend. Alles voor het basisonderhoud van je houten vloer. Voor de Rigostep producten Royl (voorheen Aquamarijn) en Skylt. Laat geen zeepresten achter, zodat het matte Skylt-effect optimaal behouden blijft. Voor het regelmatig reinigen van uw SKYLT vloer of meubel.


Royl Bio-Oil impregneert diep, voedt en vult tot diep in de poriën en vormt . ROYL BIO-OIL impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en. Volledig biologisch afbreekbaar, mild . ROYL OUTDOOR impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en . Rigo Special Coatings ontwikkelt al meer dan jaar watergedragen laksystemen, o.

Het meest compleet assortiment vloeronderhoudsproducten. Veiligheidsinformatieblad volgens Verordening (EG) nr. Mild geurende, biologisch afbreekbare, krachtige plantaardige reiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts