dinsdag 17 januari 2017

Vintage en brocante

De webwinkel heeft een constante voorraad van brocante vintage en industrieel items. Webshop vol stoere originele decoratie, etalagemateriaal Drenthe. Hiervoor vind je in onze webwinkel heel veel betaalbaar hobbymateriaal om creatief bezig te zijn voor een . Wij reizen bijna heel Europa af op zoek naar nieuwe brocante en vintage schatten.


Meubels, verlichting, accessoires, curiosa. Vintage knutselen of in brocante en retro stijl.

Wij hebben gerestylde meubels Tweedehands en nieuwe woondecoraties Daarbij verkopen wij nieuwe. Frankrijk en je oog valt op een stoffige oude lijst met daarin . Retro is hip, vintage en brocante mogelijk nog hipper. Vandaag neem ik je mee langs de beste adressen in Antwerpen, maar eerst leg ik je het . Engels antiek brocante kunst Engelse meubelen vintage schilderijen Tynaarlo Drenthe Engelse tafel Engelse kast tilt top hangoor pembroke gateleg. Goedleven vintage en brocante , Groede.


Winkel en webwinkel vol met vintage , brocante ,. Industriële, vintage en design meubels lampen en woonaccessoires.

De meest volledige site met ruim 66. De grootste Brocante Fair van Limburg, in een sfeervolle, landelijke omgeving in Zuid-Limburg. Van brocante tot vintage en industrieel.


Er ligt een spoor van antiek en brocante richting het zuiden van Europa: uitgestald op immens grote markten, of juist weggestopt in kleine straatjes. Als u in een willekeurig woonblad blader kunt u er niet omheen. Om iets antiek te mogen noemen moet het een zekere ouderdom bezitten.


Doorgaans wordt daarbij uitgegaan van een leeftijd . Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic . Afgelopen weekeinde opende in de Raadhuisstraat in Hoogerheide een nieuwe winkel: de Tijd van Toen. In de winkel zijn brocante en vintage. Een winkel vol industriële, vintage en brocante meubels en accessoires. Op zoek naar een opgeknapte boerenkast, oude werkbank of . Het koelvintage concept vertrekt vanuit het idee een assortiment vintage , industriële en brocante woninginrichtingsproducten aan te bieden die . Van der Vlist Oudewater is groothandel in antiek, brocante en industrieel.


Het appartement in Oslo is een mix van brocante , vintage en industriële. Harlequin Lisse is opgezet door Ann Sims, antiek is altijd haar passie geweest. Wat begon als een hobby resulteerde al snel in een bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts