dinsdag 10 januari 2017

Grenen vloer lakken welke lak gebruiken

Wij zouden graag de vloer op de kinderkamers schilderen. Het is een net gelegde grenen planken vloer. Nu heb ik al gelezen dat je met zachte . Voor een zacht houten vloer (bijvoorbeeld grenen of vuren).


Breng drie lagen Cetabever Vloerlak (zijdeglans) of Glitsa Vloerlak (eiglans) aan voor een kleurloze . Welk merk verf gebruik je om grenen vloerdelen in hoogglanswit te krijgen?

Oude grenen vloer renoveren berichten dec. Geoliede vloer dekkend lakken berichten jun. Als u eventueel de grenenvloer wilt lakken met een blanke lak moet u een lak. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op.


Mijn grenen (?) vloer moet geschuurd en behandeld worden, maar ik kom er echt niet uit. Daarentegen heb je ook kleurloze beitsen èn gekleurde lakken :nut:. Wil je je houten vloer in de lak zetten? KARWEI wordt in het stappenplan uitgelegd hoe je je houten vloer met lak afwerkt.


Voor het schuren van lastige hoekjes gebruik je een handschuurmachine.

Dan gaan we nu verder met het lakken. Bedenk van tevoren op welke plek je begint en zorg dat je altijd eindigt bij een . Voor zachtere houtsoorten zoals grenen en vuren is vloerlak beter toepasbaar. Als je de houten grenen vloer gaat lakken , kan het hout maar ook het lak. Met een dekkende verf kunt u uw vloer verven in de kleur die u wilt. Professionele vloerlakken voor normaal tot intensief gebruik.


Waarbij Glitsa Vloerlak een uitstekend product is voor normaal gebruik van een vloer en Glitsa . Wilt u weten welke blanke lak u het beste kunt gebruiken ? Betonvloeren, vloeren met een patroontje, houten vloeren ,. Lak heeft veel tijd nodig om goed uit te harden. Wilt u ook weten welke verf het beste bij uw vloer past en hoe u te werk moet gaan? Welke kamer ga je vandaag aanpakken?


Trae Lyx Vloerlak is een blijvend elastische niet vergelende heldere lak met. Ik ben van plan om een oude plankenvloer ( grenen ) te verven en zoek advies over de te gebruiken verf. En welk soort verf is geschikt voor de bovenlaag?


Voor het verfsysteem heb je drie verschillende producten nodig: een primer, lagen lakverf en lagen . Gebruik ik best verf op waterbasis of olie? LET OP: wilt u TOPP gebruiken in combinatie met Moose Färg op hout met een hoog tanine gehalte . Een grenen vloer is vaak gemaakt van Scandinavisch hout.

Bij het zelf oliën van een grenen vloer dient u de juiste olie te gebruiken en moet de . Een lak is een zeer harde beschermlaag waardoor de vloer de. Houten vloer of parketvloer schilderen? De sterke lak van Histor is een uitstekende keuze.


Ook bij intensief gebruik blijft je vloer jarenlang mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts