donderdag 11 april 2019

Folie voor glas

Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Ontwerp uw eigen unieke raamfolie glas in lood. Print uw eigen design glas in lood op folie.

Glas in lood raamdecoratie zoals u het wilt. Of er nu minder zon de kamer binnen moeten komen of de warmte. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel. De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn.


Isolatiefolie raam heeft het effect alsof u van enkelglas naar dubbelglas overstapt. Gemakkelijk te plaatsen en ook ideaal als u het glas niet mag vervangen. Maak van uw glas of spiegel iets heel bijzonders.

Wij gaan op de basis van uw foto een zelfplakkende PhotoCut-raamfolie maken. Welke versie binnen of buiten aangebracht? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan raamfolies. Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje.


Daar heb ik een raam en deur met enkel glas , die in de winter . Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten. Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Veiligheidsfolie voor gelaagd of gehard glas kent diverse toepassingen, van doorval beveiliging en inbraakbeveiliging tot kogelwerende toepassing.


Enkel glas isoleren met dubbel glas is het beste. Maar er zijn ook alternatieven die simpeler en soms bijna gratis zijn om je enkel glas te isoleren! Ruim assortiment glasfolies voor huis en bedrijf. Zonwerende folie , Kleurenfolie, Anti-inkijk folie , UV en reclame folie. Deze gemetalliseerde folies zijn ontwikkeld om de zonreflecterende eigenschappen van het glas te vergroten.


Reflecterende raamfolies van 3M presteren op . De warmtewerende en zonwerende raamfolie van Reprosol houdt de warmte buiten en stopt storende schittering van de zon. Glasfolie Suncontrol ontwikkelde de Ontspiegelende Glasfolie om deze ongewenste schittering weg te nemen. De Ontspiegelende Glasfolie zorgt voor een . Transparant gekleurd glas brengt levendigheid en helderheid in elk vertrek.

In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft. In dit KlusWijs klusadvies wordt uitgelegd hoe je het beste raamfolie kunt aanbrengen. Ontdek de verschillende soorten raamfolies, statische -, zelfklevende - en . U zoekt glasfolie voor uw bedrijf of instelling? U vindt bij ons alle soorten folie voor uw situatie.


Raamfolie is ideaal als je geen inkijk in je huis wil, maar wel een maximale zoninval zoekt. Praxis heeft een uitgebreid assortiment raamfolie. Bij ons kan u terecht voor zonwerende folie , spiegelfolie, zandstraal folie , inbraak vertragende folie en uv werende folie !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts