vrijdag 26 april 2019

Klok slechtzienden

Ruime keuze uit Grootletter én sprekende Klokken , Klokken met Spraak en Digitale Klokken. Bestelling boven de euro gratis verzonden. Onafhankelijke informatie over klokken voor blinden en slechtzienden die het mogelijk maken dat u de tijd weet als u niet of moeilijk de tijd kan . HORLOGES EN KLOKKEN VOOR VOOR SLECHTZIENDEN. Op zoek naar een sprekende klok , pratend horloge of een uurwerk met groot contrast? Deze wekker is uitermate geschikt voor slechtzienden en slechthorenden.


Door zijn grote rode led cijfers op een zwarte achtergrond zorgen voor een optimaal . Ouderenthuiswinkel Zus Mies, webwinkel en specialist in artikelen voor senioren en slechtzienden. Puzzelboeken, horloges, hulpmiddelen en kalenderklokken. Deze dag klok voor slechtzienden heeft een duidelijk display met een hoog contrast,met grote letters en cijfers dus goed leesbaar. Dit sprekende klokje spreekt de tijd zeer duidelijk uit en heeft een hoge spraakkwaliteit. Maar ook mensen met dementie hebben baat bij deze klok.


Twemco BQ-kalenderklok voor slechtzienden met analoge, witte wijzerplaat en datum . In het uitgebreide hulpmiddelen voor slechtzienden assortiment van Viper Medical zitten ook sprekende . Het klokje spreekt het tijdstip, de dag en het dagdeel luid uit. Onze wekkers voor slechtzienden hebben een groot en duidelijk display. De letters en cijfers op deze wekkers voor slechtzienden zijn groot.


De gebruiksvriendelijke klokken voor slechtzienden en blinden zijn voorzien van grote cijfers en een goed contrast. Grote diversiteit kalenderklokken, klok met dag en datum. Keuze uit digitale, analoge en radiografische kalenderklokken bij Medicura. Daarnaast heeft de klok een schakelaar voor extra hard geluid.


Dit maakt deze knop ook handig voor mensen die naast slechtziend ook nog slechthorend zijn. Klok voor slechtzienden die ook gebruikt kan worden voor mensen met een slecht geheugen. Heb lange tijd gezocht naar een klok die ook het dagdeel aangaf.


Slechtzienden klok met grote wijzerplaat. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je . Digitale klokken zijn ideaal voor slechtzienden , blinden en in donkere ruimten. Voorkom onnodig ongemak dankzij één van de digitale klokken. Grote, duidelijke, knop voor het laten uitspreken van de tijd.


Op de Twemco wandklok ziet u goed hoe laat het is, ook als u moeite hebt met zien. De klok heeft grote, witte cijfers op een zwarte . Nederlands sprekende wekker- en klok. Aangepaste hulpmiddelen voor blinde en slechtziende personen zijn verkrijgbaar bij of via onze hulpmiddelendienst.


U kunt daar ook terecht voor deskundig en . Je duwt op de rode knop en de klok zegt het uur en de minuten in de namiddag of voormiddag en de… € 200. Producten voor blinden en slechtzienden. Zelfstandig en langer comfortabel thuis blijven wonen, dat willen we allemaal.


Comfort, luxe en veiligheid zijn belangrijk en prettig daarbij. Ingenieur Paul De Mey uit Antwerpen ontwierp het programma voor de klok. Handig voor slechtzienden , blinden en ouderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts