vrijdag 25 januari 2019

Wigvormig zitkussen

Door de aflopende vorm van het TEMPUR wigvormig zitkussen zit u altijd in de juiste natuurlijke zithouding waardoor vervelende pijnklachten aan het. Harley wigvormig zitkussen , graden. Slecht zitcomfort komt helaas nog al te vaak voor. Het wigkussen Orthocor dient ter preventie en vermindering van nek en rugklachten door een goede zithouding.


Aanbieding voor Wigvormig zitkussen en nog veel meer autostoelkussens.

Zitkussen voor een optimale zithouding. Het Wigvormige zitkussen van Tempur ontspant de rug op een natuurlijke manier. Vanwege zijn vorm duwt dit zitkussen het bekken naar voren, zodat uw rug . Geschikt voor bijna alle kantoor- en autostoelen . Door de vorm drukt het wigvormige zitkussen het bekken naar voren waardoor de rug een rechte houding aanneemt.


Het materiaal reageert op lichaamswarmte. Het wigvormige zitkussen ontspant de rug op een natuurlijke manier.

Dankzij de vorm drukt dit kussen de bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een . Het Tempur wigvormig kussen ontspant de rug op een natuurlijke manier. Het wigkussen biedt optimale ondersteuning en ontlasting voor uw rug door de ergonomische vormgeving van het Defa wigvormig kussen. Dankzij zijn vorm drukt het wigvormige zitkussen het bekken naar voren. Drukverlagend wigvormig kussen gemaakt van speciaal TEMPUR materiaal.


Bij een lange zit zorgt dit kussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en. Dit kussen zorgt voor een ontspannen zithouding in de auto of achter uw bureau. De wervelkolom en de tussenwervelschijven worden ontlast.


Op zoek naar een Wigvormig zitkussen Bij spullenvoordeauto. Dit ergonomische zitkussen helpt u de juiste houding aan te nemen wanneer u langdurig zit. Bestel dit artikel snel en laat het . Productinformatie Wigvormig zitkussen , standaard blauw.


Het BEHREND wigkussen zorgt voor een gezonde zithouding doordat het bekken en uw . De wigkussen bestaat uit drukvaste schuimstof, met een hoogwaardige katoenen afritsbare overtrek. Cornelis Bedding is uw specialist in slaapcomfort.

Ontdek onze kwaliteitsvolle Tempur comfort producten, het wigvormig zitkussen en meer! Het kussen geeft de nek ondersteuning, waardoor de nek, hoofd en schouders ontspannen blijven. Dit wigvormig kussen is geschikt voor gebruik in de auto. Bezoek dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt of bestel gemakkelijk online. Gebruikt: Tempur ergonomische wigvormig zitkussen.


Kussensteun) - Te koop voor € 3in Antwerpen. Dynamisch, wigvormig zitkussen met uitsparing in het centrale gedeelte voor beter comfort. Het soepele, met lucht gevulde materiaal is steeds in beweging . Door de ergonomische, orthopedische vorm van het Defa wigvormig kussen is het.


Ideaal voor iedereen die zittend werkt en vooral voor computergebruikers. Het Defa anatomisch zitkussen corrigeert de houding van bekken en rug en . Hangt een kind te veel in zijn stoel of glijdt hij onderuit, dan kan een zitkussen hem helpen om beter op zijn billen te blijven zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts