donderdag 31 januari 2019

Interieur en styling

MOA ontwerpt interieurs voor particulieren en bedrijven, geeft workshops én u kunt er de mooiste interieuraccessoires shoppen. Op dit moment zoeken wij fulltime aanvulling voor ons styling team. Daarbij houden wij nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van mode en interieur.


Al meer dan jaar heb ik ervaring met het adviseren van interieurs. Bij de (re) styling van ruimten binnen de diverse interieurstijlen hou je.

Bent u op zoek naar een interieur dat past bij uw stijl en leefomstandigheden? Een interieur dat past bij uw bedrijf? Maar u heeft geen idee hoe dit op juiste . De Loft biedt interieurontwerp en stylingadvies in Wijchen en omstreken.


Inspiratie bij het inrichten van woning, kantoor of andere ruimte. Ik inspireer, adviseer en begeleid je graag hierin. Interieur en Styling door Pure Style. Net verhuisd of staat uw huis te koop.

Verbouwingsplannen of denkt u aan een totaal nieuwe . Voor interieuradvies en interieurontwerp. Als echte interieurfreak ben ik dag en nacht bezig met interieur. Want hoe simpel mijn werk als interieur stylist misschien voor mensen lijkt, er zit vaak een heel plan en filosofie achter waarom ik nu net voor vaasje A en niet . Voel jij je thuis in de wereld van interieur , design, modestyling en vormgeving?


U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken! Daarom is de presentatie van uw woning een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Wij bieden u een totaalconcept met persoonlijk interieuradvies voor al uw decoraties. Als interieurstylist ben je expert in het ontwikkelen van . Nieuwbouwwoning, verbouwen of verhuizen?


Pimpelwit kan dat voor jou realiseren in een interieuradvies met samenhang, . Kom bij ons langs wanneer u op zoek . Ben jij opzoek naar een deeltijdopleiding styling dan is Akademie Vogue iets voor jouw. Compleet advies over interieurontwerp bij het inrichten van kantoor of woning. NEXTDOOR heeft een team van bevlogen en ervaren interieurarchitecten. Het belang van kleur in een interieur kan moeilijk overschat worden.


Dat is wat ik het liefste doe, styling.

Het bedenken, veranderen en aankleden van een ruimte, interieur of locatie. En dan ineens komt het voorjaar eraan! Altijd een leuke tijd als alles weer in de bloei komt. Alle bomen beginnen weer te groeien en alles om ons heen wordt . En weet dat een mooi interieur pas werkelijk waarde heeft, als het ook praktisch, comfortabel en persoonlijk is.


Kiest u ervoor om uw lodge te verhuren, dan wordt deze ingericht door Roompot Living. Zo hebt u er geen enkel omkijken meer naar! Voor gordijnen, tapijt, laminaat, raamdecoratie, behang en persoonlijk interieuradvies. Een magische sfeer creëren, romantiek tot leven brengen, laten zien wie jullie zijn en gasten een warm welkom geven… Dát is wat ik het liefste doe.


Een paar kleine veranderingen kunnen wonderen doen in je interieur. Wat nieuwe accessoires, een andere lamp, of een wijziging in de indeling, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts