vrijdag 28 september 2018

Interieur app

Wij hebben vijf gratis apps op een rijtje gezet, . Wil je je huis opnieuw inrichten of vind je het gewoon leuk om lekker met je interieur aan de slag te gaan? Daarom vandaag handige apps om je tonnen inspiratie te geven om. Bij een grote home make-over heb je inspiratie nodig. Natuurlijk kun je direct naar een woonwinkel rennen.


Maar met vijf handige apps is dat niet nodig.

Op zoek naar inspiratie voor je droomtuin of je ideale interieur ? De kans is groot dat je nu denkt: Pinterest. Maar er is een website die nóg een stapje verder . Steeds vaker maken ze daarvoor gebruik van slimme Apps en andere tools. Dit zijn de populairste, leukste en handigste interieur - Apps van . Inspiratie doe je best op via deze toppers van apps voor tablet en. Want als een van de eerste woonwinkels lanceren ze nu een superhandige app waar je je eigen interieur vitueel kunt inrichten.


Niet alleen op Instagram en Pinterest vind je inspiratie voor je huis. Met deze interieur - apps ga je zelf .

Lees recensies, vergelijk klantbeoordelingen, bekijk schermafbeeldingen en lees meer over Planner 5D interieurontwerper. Download Home Design 3D en geniet ervan op . Kriebelt het om de inrichting van je huis- of slaapkamer eens te veranderen? Deze apps helpen je op weg zonder dat je . De perfecte tijd dus om nieuwe inspiratie op te doen voor je interieur.


Of je nu een meubel wilt vervangen, gaat verhuizen, een nieuw . Het idee achter deze app is dat het inrichten van je huis vooral gemakkelijk en leuk moet zijn! MagicPlan heeft de mogelijkheid gekregen om correcties te doen. De app heeft een betere gebruikersinterface op de iPad en kan eenmaal . Zo krijg je een goed beeld van hoe het product bij jouw bestaande interieur.


Als speciaalzaak op het gebied van vloer, wand en raam moet je excelleren op het gebied van productkennis, gevoel voor styling en het bieden van . Open de app en maak een foto van de kamer die je wil inrichten. Vijf budgetvriendelijke tips voor een beetje lente in je interieur. Helaas kent de app nog geen adressen van Nederlandse leveranciers en interieurontwerpers. Ikea heeft een app ontwikkeld die gebruik maakt van Augmkented Reality (AR) om te voorkomen dat je een miskoop doet. Levis Visualizer is een nieuwe applicatie van de verfspecialist.


De app toont je onmiddellijk hoe je interieur er in een ander kleurtje zou uitzien. De eerste ideeën van uw nieuwe interieur op papier zetten is altijd een leuk proces maar niet altijd gemakkelijk.

Onze vrienden van Sensopia hebben deze meesterlijke app gemaakt Magic Plan. Koreman Interieur heeft met het eigen huismerk NL Label woonstijlen ontwikkeld die een goede basis vormen voor het online. Ontdek welk kunstwerk het beste bij de ruimte past.


Benieuwd of een schilderij in je interieur past? De About Art app helpt een handje zodat je altijd een schilderij koopt dat in je huis past. Dat doet Breed Interieur al heel veel jaren en we scoren dan ook hoog op deze punten.


Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling van Breed Interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts