donderdag 13 september 2018

Gordijnen op maat berekenen

Gordijnen berekenen die je met onze unieke calculator. Hier bereken je precies het aantal meters of banen voor jouw nieuwe gordijnstof. Bekijk onze instructie voor het eenvoudig opmeten van je gordijnen.


Met het stappenplan voorkom je fouten en zie je waar je rekening mee moet houden. Neem voor de breedte van de gordijnen , de breedte van de rails of roede en voor de hoogte, de maat van de bovenkant rails tot strak op de vloer of vensterbank .

Met de gordijncalculator berekend u heel eenvoudig de prijs van uw nieuwe gordijnen , komt u te weten hoeveel stof u nodig. Heeft u meerdere stoffen, vul dan per stof een berekening in voor de bijbehorende gordijnen. Laat je informeren en bestel je gordijnen stap voor stap bij KARWEI. Meten is weten, maar hoe bereken je precies de maat van je gordijnen ? Met deze handige computer kun je precies berekenen hoeveel stof je nodig hebt en wat de prijs . Bij nieuwe gordijnen uitkiezen, is het een kwestie van meten en berekenen.


Berekenen hoeveelheid overgordijnstof (effen) Soorten gordijnband.

Zo weet je zeker dat je gordijnen straks ook echt op maat zijn. Het meetformulier kun je na het invullen uitprinten en meenemen naar de winkel. Het opmeten om gordijnen te bestellen is niet ingewikkeld.


Inmeten gordijnen is niet heel lastig maar u moet hier wel de tijd voornemen zodat u de juiste maat van de gordijnen gaat bestellen, lees hier hoe u de . Let op: Voor gordijnen die aan ringen worden opgehangen dient er vanaf de. Gordijnstof gevonden op de website van Leen Bakker? Laat dan meteen je gordijnen op maat maken!


Met een snelle levering van twee weken. MEETTIPS Meettips voor opmeten van gordijnen. Door de calculator online kunt u ook meteen heel simpel de kosten berekenen van u op maat gemaakte gordijnen. De calculator is online op de productpagina.


Kortoin jouw geval zou ik van die kant-en-klaar gordijnen kopen die precies de maat van je raam hebben. Wil je zelf gordijnen maken maar heb je geen idee hoeveel meter gordijnstof je nodig hebt? Gebruik de gordijn-o-meter van Jan Sikkes!


Bij kamerhoge stoffen is de hoogtemaat gebonden aan de maat van de stof.

Kamerhoge overgordijnen , vitrages en inbetweens worden vaak geleverd met . Gratis op maat maken van afschermgordijnen. Bespaar werk en bescherm u snel tegen straling van zendmasten. Op zoek naar goedkope gordijnen op maat ? Tot goedkoper dan de concurrent - jaar . In deze video zie je stap voor stap hoe je de maat bepaalt.


De afstand wordt bepaald door de plooidiepte van de gordijnen. Met de aankoop van raamdecoratie die op maat wordt gemaakt, is vaak een hoog. Naast verduisteren en privacy verlenen, spelen onze gordijnen ook een.


Breng die maat links en rechts over. De breedte van de gordijnen berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts