maandag 24 juni 2019

Workshop kleuradvies

Kleur , coaching, personal branding, imageconsult. Naast kleur- en stijladviseur is Carolien ook TotalBalance Coach, zie de site:. Je leert alles over pasvormen, kleuren en stijlen.


La Patka is dé expert in kledingadvies. Op zoek naar een kleuranalyse of stijladvies, een personal shopper, een make-over of workshop make-up? Ik kijk terug op een bijzondere en leuke dag: het voelde als een echte “ verwendag”.

Willemieke stelde me snel op mijn gemak door haar enthousiasme,. EEN WORKSHOP OP MAAT GEMAAKT VOOR ELK BUDGET! Wel eens gedacht aan een dagje uit in de vorm van een workshop ? In één dagdeel leer je welke kleuren je flatteren en welke kledingstukken jouw figuur op zijn . Workshop Kleuradvies en Figuuranalyse. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen de juiste kleur bij zit.


Er zijn verschillende formules mogelijk. Van professionele look op je werk, tot casual in je vrije tijd. De kleur - en stijladviezen van StudioKleur helpen jou er altijd stralend uit te zien.

Wil je voor je werk, een vrijgezellenfeest, een verjaardagspartijtje voor je tienerdochter of een andere activiteit een workshop organiseren? Mirjam Pappot, Kleding- en kleuradvies voor groepen of individueel voor hem en haar. Welkom op de home pagina van 4YOURIMAGE gevestigd in de buurt van Eindhoven. De expert op het gebied van stijl en kleur analyse en workshops. Staat ook u met uw kleurenwaaier in de winkels om vervolgens nog niet te weten welke kleding u wilt ? Ontdek welke kleuren het best passen . Kleuradvies en stijladvies van Colour Your Closet laat de beste versie van jezelf zien, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.


Bij deze workshop kan je in groep ontdekken welke kleuren je doen stralen! Een kleurrijke, leerrijke, inspirerende en vooral fantastische . Wij geven workshops kleur en stijl advies op maat. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 9 . Tijdens een workshop in groep zal je eerst een woordje uitleg krijgen over KLEUR met name het ontstaan, de werking van kleur op de mens, de. Met een kleur -en stijladvies bij Stans Styling kan ook jij elke dag met gemak de juiste set uit je kledingkast toveren waarin jij 1 jezelf voelt!


KleurStijl geeft leerzame en gezellige workshops met praktische adviezen. Een workshop kan bestaan uit kleuradvies , stijladvies of als. I love workshops kleur en stijl voor je eigen groep vanaf personen,ladies only als superleuk en trendy onderdeel van je vrijgezellendag, . Vrijdag mei organiseert Volksuniversiteit Arnhem de workshop : Kleuradvies. Na afloop weten deelnemers welke kleuren het beste bij hun .

Welke kleur past het best bij de kleurkenmerken van jouw uiterlijk? Onze workshops zijn informatief, praktijkgericht, leerzaam, animeren zijn inclusief leuke prijzen voor deelnemers en lesmateriaal. Voor de één is het een feest, voor de ander een nachtmerrie. Wat ziet u wanneer u uw kledingkast opentrekt? Ik verzorg alle materialen, de nieuwste folders modebladen en een mooi dik board om mee te . All-Round Kleurstudio: Kleuradvies kleurenanalyse, kleurenworkshops.


Kleur voor interieur exterieur, bedrijf en particulier. Wilt u een workshop kleurenanalyse of kleuradvies volgen? U kunt zich meteen per mail of telefonisch aanmelden voor deze workshop bij Kleur en Stijl Studio. Het zomertype, herfsttype, wintertype en lentetype zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts