maandag 10 juni 2019

Glansmeter

Bij PCE Benelux bieden wij u een zeer nauwkeurige digitale glansmeter. Deze glansmeter meet de kleur en glans, en dat zijn belangrijke parameters. Glans is een eigenschap die optreedt wanneer de oppervlakte van een materiaal zo glad is, dat het reliëf kleiner is dan de golflengte van zichtbaar . Bij zijn ontwerp lag het accent op de ergonomie en het gebruikscomfort. De micro -gloss is niet te groot, niet te klein en past perfect in de hand.


TQC draagbare precisie glans meter voor productie en laboratorium.

Geschikt voor verf en coatings, kunststoffen, auto-onderdelen etc. Deze precisie glansmeter meet kleur en glans , de twee belangrijkste factoren voor het bepalen van de karakteristieken van . Voor het meten van de glans van allerlei materialen, zoals verf, graniet, keramiek etc. De IQ glansmeter meet tegelijkertijd de glans bij hoeken (20°, 60° en 85°), hazen en orange peel.


Het meten van orange peel wordt uitgevoerd door het meten . De Zehntner kleinste glansmeter met maximaal drie hoeken sluit je aan op je USB poort. Met de ingebouwde Bluetooth module of USB interface kan de GMglansmeter eenvoudig data uitwisselen met een PC. Data kan ook direct via een printer .

Deze graden meter is naast het meten van verf, coating, geprint materiaal, ceramiek ook geschikt voor metaalglans en metaalafwerking. Nieuwe glansmeter voor de papierindustrie (75°) Klik op de afbeelding om de documentatie te openen, Nieuwe glansmeter voor de papierindustrie (75°). Draagbare, netonafhankelijke en robuuste precisie glansmeter voor objectieve bepaling van de glans aan allerlei materialen en over de gehele range. Universeel toepasbare glansmeter , voorzien van 60° meethoek en ruim meetbereik van 0. Compacte glansmeter met 20°, 60° en 85° meethoeken.


Met ons uitgebreide productassortiment bieden wij u een passende oplossing voor iedere schoonmaakklus. De Stargloss in één van de meest geavanceerde glansmeters. Door het gebruik van tungsten halogeenlampen en. Nu ook mogelijk: huren van apparatuur!


Statistische glansmeter van Rhopoint, type Novo-Gloss Trio. RhoPoint Statistical NovoGloss glansmeter in kunststof koffer, locatie stellingpad rechts. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?


Geen resultaten gevonden in de encyclopedie. Robuust, licht en betrouwbaar kan de glansmeter gebruikt worden op alle denkbare locaties. Meetapparatuur voor de verf - en coatingindustrie en verfverwerkende industrie. Welkom bij het kopen van korting glansmeter gemaakt in China tegen een lage prijs van onze fabriek hier.


SoloGloss, DuoGloss en Polygloss glansmeter. Glasmeter voor het meten van glans van papier en karton.

Dit instrument is te gebruiken als los toestel en kan tevens geïntegreerd worden in onze . De GlossFix draagbare glansmeter met 60° hoek en USB-interface maakt snelle en nauwkeurige glansmetingen mogelijk op zowel matte als hoogglans . The reflectometer, PicoGloss 560MC, is a portable gloss meter with a measuring angle of 60°, especially for . Glansmeter PicoGloss 560MC met meethoek. Toiletpapier, Handdoekjes, Dispensers, Handzeep, Vuilniszakken en Schoonmaakmiddelen Besteld u goedkoop, voordelig en snel bij de Gooise Papier . U meet eerst de glanswaarde van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts